Oriëntatiebaan voor zij-instromers
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jíj?

Heb jij interesse in de zorg en ben jij benieuwd of de zorgsector past bij jouw ambities? Wij bieden voor zij-instromers een betaalde mogelijkheid om in 3 maanden kennis te maken met de zorgsector, ook naast je huidige baan!

Wil jij werken en leren bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!

TMZ groeit en vindt het belangrijk om nu en in de toekomst kwalitatief goede zorg te blijven bieden. Daarom krijgen zij-instromers bij ons de kans zich te oriënteren in de zorg en de mogelijkheid te kijken of een opleidingstraject passend is.

Zie jij het voor je?

Oriënteren in de zorg
Als zij-instromer bij TMZ wordt jij meegenomen in de dagelijkse zorg voor de cliënten en bewoners. Om te ontdekken of de zorgsector bij jou past, loop je mee tijdens de werkzaamheden van een verzorgende IG of een verpleegkundige van verschillende afdelingen. Je maakt kennis met de cliënten en hun naasten en de persoonlijke zorg die bijdraagt aan kwaliteit van leven.

Werken en leren
Via een oriëntatiebaan kom je erachter of jij werkzaam wilt zijn in de zorg. Ben je enthousiast, dan kijken we samen naar de opleidingsmogelijkheden binnen TMZ. Er zijn mogelijkheden voor een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL op MBO niveau). TMZ biedt de volgende beroepsopleidingen aan:

 • Verzorgende IG
 • MBO Verpleegkundige

Wat staat er tegenover?

 • Een betaalde mogelijkheid om te ontdekken of de zorgsector en de organisatie bij jouw past;
 • Roosterplanning aangepast op jouw beschikbaarheid;
 • Salaris volgens de CAO VVT;
 • Een contract voor de duur van 3 maanden;
 • Na afronden van de oriëntatiebaan, de mogelijkheid voor een passende beroepsopleiding;

Jij hebt nodig:

 • Enthousiasme en nieuwsgierigheid om je actief te kunnen oriënteren;
 • Interesse in de ouderenzorg;
 • Ambitie om in de nabije toekomst een zorgopleiding te volgen binnen TriviumMeulenbeltZorg;

Nu jij!

Zij-instromers willen de zorg ontdekken. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen of wil jij meer weten over oriënteren bij TMZ? Neem contact op met Lieke Punt (Praktijkopleider) via [email protected];
 • Weet jij al zeker dat jij deze stap wilt zetten? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we vanuit L&O contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en waar deze aansluiten bij onze mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer RE097
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-11-2022
Ingangsdatum 04-10-2022
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 110315

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)