Orthopedagoog - Schalkhaar
De Parabool

Wie zijn wij?

De Parabool is met ongeveer 400 medewerkers een Sallandse organisatie met korte lijnen. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij een volwaardige plek in de samenleving vinden. Samen willen we ontdekken hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder.

Om ons te helpen de hoogstaande zorg te leveren die cliënten van ons gewend zijn, zijn wij op dit moment op zoek naar een:

ORTHOPEDAGOOG

Uren in overleg, 28 tot 36 uur per week

Hoe ga jij ons helpen?

Jij adviseert en ondersteunt onze begeleiders bij de begeleiding van cliënten op onze locaties in Raalte en Deventer. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van zorg; adviseert over zorgmethodieken en protocollen. Omdat wij een relatief kleine organisatie zijn, zit er veel variatie in jouw werk en biedt het jou de kans om te werken met een grote diversiteit aan doelgroepen.

Naast deze uitvoerende werkzaamheden, bieden wij jou ook graag de kans jouw visie op het vak te delen en bieden we jou alle ruimte om samen met ons mee te denken over beleidskeuzes, protocollen en onze werkwijze. In het kleine team werk je effectief samen met collega-orthopedagogen en is er veel communicatie onderling.  

“Ik waardeer de persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met mijn collega’s bij de Parabool enorm!” – Lisette, Orthopedagoog

Wat doe je om dit te bereiken?

De teams met begeleiders organiseren bij de Parabool hun werkzaamheden zoveel mogelijk zelf. Jij levert een zorginhoudelijke bijdrage aan (individuele) ondersteuningsplannen en de implementatie ervan. Het formuleren en implementeren van goede beeldvorming op basis van diagnostiek is hierbij essentieel.

Wat neem jij mee als persoon?

Je hebt een masteropleiding Orthopedagogiek afgerond, eventueel aangevuld met de BIG-registratie als gezondheidszorgpsycholoog. Verder heb je ruime kennis van diagnostiek en van gedrag en ontwikkeling van (volwassen) mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Je kunt goed samenwerken en bent laagdrempelig en toegankelijk in de ondersteuning van begeleiders.

Wat bieden we jou?

  • Wij bieden jou een contract voor een jaar en hebben natuurlijk de intentie daar bij goed functioneren na een jaar een vast dienstverband van te maken.
  • We kiezen er bij De Parabool voor om verantwoordelijkheid zo dicht mogelijk bij de werkvloer te houden, wat zorgt voor uitdaging en professionaliteit. Wij bieden jou de ruimte met ons mee te denken en jouw persoonlijke aanpak in te brengen en verder te ontplooien.
  • Omdat wij jouw professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij een persoonlijk ontwikkelingsbudget om jou te stimuleren in jouw ontwikkeling en deskundigheid.
  • De kans om met een grote diversiteit aan doelgroepen te werken en een directe invloed uit te oefenen op onze werkwijze, beleidskeuzes en meerjarenplannen.
  • We bieden een goed salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Gehandicaptenzorg, functieschaal FWG 65 (max. €5.648 op basis van fulltime).

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met -jouw toekomstige collega- Lisette via
06-57757392. Ze vertelt je graag waarom zij met enthousiasme en plezier bij de Parabool werkt!

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!

Al helemaal overtuigd dat deze veelzijdige functie is wat jij wilt? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief en CV (bij voorkeur per mail) vóór 29 november a.s. via de sollicitatiebutton, dan spreken we jou gauw!

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Service Bureau Schalkhaar
Postcode 7433 PR
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op met -jouw toekomstige collega- Lisette via 06-57757392.
Functie(s) Orthopedagoog
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 30-11-2021
Ingangsdatum 18-11-2021
Nummer 72968
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool