Orthopedisch adviseur OSM
Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

Binnen onze orthopedische schoenmakerij zoeken wij per direct een

Orthopedisch Adviseur OSM

(36 uur per week)

Werkzaamheden

Als orthopedisch schoentechnicus bevorder je de mobiliteit van de klant door samen met de klant en de behandeld arts een technische oplossing te vinden voor een lichamelijk of functioneel voetprobleem en de klant te voorzien van de benodigde orthopedische schoentechnische hulpmiddelen. Variërend van een eenvoudige aanpassing aan de schoenen tot een volledig op maat gemaakte orthopedische schoen.

Verantwoordelijkheden

  • Uitvoeren van een anamnese, voortbrengingsproces, kwaliteitsbewaking en nazorgtraject;
  • Aanmeten, bepalen van het beschoeiingsplan en adviseren van een klant;
  • Indien nodig afstemmen van behandelplan met artsen/voorschrijvers en regulier overleg;
  • Begeleiden van klanten bij het (af)passen en afleveren van orthopedische schoentechnische hulpmiddelen;
  • Registreren en controleren van gegevens in het digitale klantendossier en verzorgen van administratieve (af)handelingen;
  • Spreekuren op locatie met artsen/voorschrijvers;
  • Onderhouden van kennis door deelname aan congressen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Wij vragen

Je bent opgeleid op MBO/HBO-niveau, aangevuld met een afgeronde opleiding orthopedische schoentechniek (DHTA of Fontys Hogescholen) en hebt bij voorkeur een brede ervaring, maar ook wanneer je net bent afgestudeerd vragen wij je te reageren. Je bent klantvriendelijk, zelfstandig, service-gericht en in het bezit van uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed plannen en organiseren. Tevens ben je oplossingsgericht en kun je goed in teamverband functioneren.

Wij bieden

Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische organisatie. Inschaling van het salaris vindt plaats binnen de CAO Ziekenhuizen en is afhankelijk van ervaring en opleiding. RRT biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Informatie over de functie is te verkrijgen bij Edwin Oosterloo (Coördinator Orthopedisch Adviseurs OSM, telefoonummer: 06-54954658 / e-mail: [email protected]

Reacties

Schriftelijke reacties kunt u  richten aan de afdeling HR, t.a.v. Alberto Tiehuis( e-mail: [email protected] )

 

Type Vacature
Organisatie Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)
Locatie Roessingh Revalidatie Techniek Enschede
Postcode 7522 AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Edwin Oosterloo (Coördinator Orthopedisch Adviseurs OSM, telefoonummer: 06-54954658 / e-mail: [email protected]
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 22-06-2023
Nummer 120130
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

“RRT behoort tot de toonaangevende specialisten in Nederland, op de markt voor lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen. Met toewijding en vakmanschap bedienen onze circa 80 medewerkers de klant met orthopedische artikelen (orthesen en prothesen), orthopedische schoenen, therapeutisch elastische kousen en mammacareproducten.

RRT heeft aanmeetlocaties in Almelo, Doetinchem en Enschede. Daarnaast zijn er vele servicepunten in onder andere zieken- en verpleeghuizen in Overijssel en Gelderland en in diverse aan deze provincies grenzende gebieden. RRT vindt haar onderscheidend vermogen in het bedienen van de klant met optimaal op de individuele situatie afgestemde hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen stellen onze klanten optimaal in staat om in lichamelijk, psychisch en sociaal opzicht zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de samenleving. Langs die weg dragen wij bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor de klant.”

Meer over Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)