ORTHOPTIST
Saxenburgh

De polikliniek Oogheelkunde zoekt een ORTHOPTIST die een afwisselende en interessante baan wil, waarin je samenwerkt met de oogartsen en optometristen in de poliklinische spreekuren.


Hoe ziet het werken er bij afdeling oogheelkunde uit?
Als orthoptist draai jij zelfstandig het orthoptie spreekuur, verricht je onderzoek en verzamel je orthoptische gegevens. Tijdens jouw spreekuur stel je diagnoses, waarna je een behandelplan opstelt. Je geeft voorlichting en instructies aan patiënten, ouders of verzorgers en begeleidt hen. Daarnaast verricht orthoptische behandelingen. Uiteraard horen daar ook administratieve werkzaamheden bij en zorg jij dat de gegevens goed worden vastgelegd. Actief en met enthousiasme draag je samen met je collega’s bij, door te kijken hoe jullie steeds beter en efficiënter de processen kunnen organiseren. Zo blijven we de kwaliteitszorg bevorderen binnen Saxenburgh

Wat hebben onze patiënten nodig?
Wij zoeken een gediplomeerde HBO Orthoptist die een eigen orthoptie spreekuur kan verrichten. Door jouw ervaring ben je technisch bekwaam, wat maakt dat je onze oogartsen op uitstekende wijze kunt ondersteunen bij hun spreekuren. Die doe je door bijvoorbeeld vooronderzoeken bij patiënten te doen. Je bent enthousiast en vindt kwaliteit van zorg en patiëntvriendelijkheid van groot belang. Je staat stevig in je schoenen, beschikt over een flexibele instelling en bent stressbestendig. Hierdoor ben je in staat zelfstandig uitvoering te geven aan jouw werkzaamheden in een dynamische omgeving. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maken dat je goed onderling kunt overleggen met collega’s en patiënten zodat je kunt adviseren, kennis kunt overdragen en kunt instrueren.

Over de polikliniek Oogheelkunde
De afdeling Oogheelkunde werkt volgens de officiële richtlijnen van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG). Dit betekent dat de kennis en kunde van de specialisten altijd up to date zijn en er veel tijd wordt geïnvesteerd in bijscholing. In de afgelopen jaren zijn de onderzoeksruimten op de afdeling volledig aangepast en voorzien van eigentijdse apparatuur op ons vakgebied. Jouw werkzaamheden vinden plaats zowel in Saxenburg Medisch Centrum in Hardenberg als op locatie De Veltstroom in Coevorden.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden je een afwisselende en interessante baan waarin je samenwerkt met de oogartsen en optometristen in de poliklinische spreekuren.

  • 24 tot 36 uur per week (deeltijd is bespreekbaar)
  • Salaris is minimaal €2.759,- en maximaal €3.922,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je nog wat vragen stellen? Dat kan! Stuur dan een mail naar [email protected] met je vraag en telefoonnummer. Je wordt dan door één van de medewerkers van de oogheelkunde teruggebeld. Wil je  liever direct iemand spreken? Dat kan ook! Bel met Heidi van Essen, recruiter via 06 112 678 50. 

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.139
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Stuur een mail naar [email protected] met je vraag en telefoonnummer
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 113819
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh