P&O Adviseur
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Wij zoeken een enthousiaste P&O adviseur die zowel generalistisch HR werk kan oppakken, maar ook project- en beleidsmatig de nodige ervaring met zich meebrengt. Ben jij een ervaren, betrokken en verbindende P&O adviseur? Houd jij van een goede balans tussen mensgerichtheid en bedrijfsvoering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Als P&O adviseur ben je onderdeel van team P&O en ben je een proactieve, hands-on en generalistische HR professional die het management de gevraagde ondersteuning biedt. Als P&O adviseur ben je verbonden aan een organisatieonderdeel. Wij kennen de volgende onderdelen; Wonen met Zorg, Wijkverpleging, Ondersteunende Diensten, het Advies- en Behandelcentrum, Geriatrische Revalidatiezorg en de Jeugd- en Maatschappelijk Ondersteuning. In samenspraak met jou gaan we graag ontdekken aan welk onderdeel we je gaan verbinden en gaat ondersteunen op het gebied van P&O.

Binnen team P&O ben je een van de 5 adviseurs en werk je samen aan projecten rondom het ontwikkelen en professionaliseren van de P&O afdeling. De focus ligt op strategische personeels-ontwikkeling, de basis op orde, door ontwikkelen van het team en het borgen van beleid waarbij de uitdaging ligt op de PDCA cyclus. Als P&O adviseur heb je een zeer diverse rol. Er zijn tal van projecten waar je in kan deelnemen en er is ruimte voor jouw bijdrage aan onze beleidsmatige ontwikkeling en je persoonlijke ontwikkeling.

De werkomgeving
Team P&O bestaat uit 'P&O Advies', 'Vitaliteit en Gezondheid', de personeelsadministratie en team Werken Bij ZONL. Het team bestaat uit 17 collega's in diverse functies en wordt aangestuurd door de teammanager P&O. We werken hybride.

Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar een fijne collega met voldoende HR bagage. Je fungeert als sparringpartner voor managers en kan goed schakelen op diverse niveaus. Verder:
  • heb je een afgeronde Hbo- of WO opleiding op het gebied van HRM;
  • heb je stage- en/of werkervaring opgedaan als P&O adviseur en ken je het werkveld;
  • heb je kennis van verandermanagement, zijn je adviesvaardigheden goed ontwikkeld, ben je organisatiesensitief en heb je gevoel voor verhoudingen.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris ligt tussen € 3.084,18 en € 4.426,10 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 55 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Secundaire arbeidvoorwaarden als thuiswerkvergoeding en een fietsregeling;
  • In eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Er is in principe vacatureruimte voor 32 uur per week, maar wil jij minder werken dan is dat voor ons zeker bespreekbaar.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Carolien de Jong (teammanager P&O a.i.) via [email protected] of 06-13955252. Voor vragen over de procedure kun je ook terecht bij Bianca Werkman (P&O adviseur) via [email protected] of 06-37548031.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina. Gedurende de looptijd van deze procedure nemen wij geschikte kandidaten in behandeling.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Steenwijk (e.o.)
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Adviseur
Publicatiedatum 08-06-2022
Reageer voor 04-07-2022
Nummer 111569

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land