P&O medewerker Wilp
Zozijn

Hou jij van afwisselend werk, kun je snel schakelen en ben jij de vraagbaak waarbij iedere medewerker terecht kan? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn voor het komende jaar op zoek naar  een

Ervaren P&O-medewerker voor 28-36 uur per week                                                                                       
Wat ga je doen?
In je functie van P&O-medewerker heb je een gevarieerd takenpakket. Je voert zelfstandig de mutaties rondom in-, door- en uitstroom uit. Daarbij bewaak je de acties die hieruit voort komen. Je houdt het personeelsinformatiesysteem (Youforce/Beaufort) actueel en daarbij werk je nauw samen met de salarisadministratie. Je ondersteunt de werving- en selectieprocedures, je hebt arbeidsvoorwaardengesprekken met nieuwe medewerkers en stelt vervolgens de arbeidsovereenkomsten op. Leidinggevenden en medewerkers kunnen bij jou terecht voor allerlei P&O gerelateerde vragen. Je levert managementinformatie aan en je verricht overige voorkomende P&O-werkzaamheden. In het komende jaar gaan we onze administratieve processen verder digitaliseren en optimaliseren, je vindt het leuk om hieraan een bijdrage te leveren en te kijken waar processen efficiënter ingericht kunnen worden.
Je vindt het leuk om hierover mee te denken. Je zoekt verbinding met de andere M&O afdelingen, salarisadministratie en het primaire proces om elkaar te versterken, zodat het personeelsproces verder geoptimaliseerd kan worden. 

Wie zijn wij?
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

De stafdienst Mens- & Organisatieontwikkeling (M&O) bij Zozijn ontwikkelt zich richting een toekomstbestendige afdeling. Een afdeling waar strategische thema’s hoog op de agenda staan. Thema’s zoals werkgeluk, arbeidsmarkt, vitaliteit & veerkracht, sociale innovatie en personeels-planning. Zodat Zozijn ook in de toekomst zorg en ondersteuning kan bieden aan haar cliënten.
Binnen de regio werk je nauw samen met je collega P&O-medewerker en twee P&O-adviseurs, als P&O medewerker stem je je werk af met je directe collega en ben je elkaars backup.

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een gerichte, relevante afgeronde opleiding op P&O-gebied op minimaal mbo4 niveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je ervaring met het werken met een personeelsregistratiesysteem, bij voorkeur met Youforce/Beaufort;
  • Je kunt procesmatig denken en werken
  • Je bent klantgericht, zelfstandig, nauwkeuring en je weet van aanpakken. Je bent communicatief sterk en hebt een pro-actieve houding;
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en op piekmomenten houd je je hoofd koel.

Dit bieden wij

  • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar;
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld sporten met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal of Goodhabitz;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg;
  • Inschaling in FWG 45;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Ben je enthousiast, reageer dan snel op deze leuke functie. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Procedure
Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

Wij vragen van al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - PO&O Unit Personeelsservice Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ilse Vial, manager. Telefoonnummer: 06-15146497
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 16-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118603
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn