P-opleider
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

In verband met het vertrek van onze opleider komt er een plek vrij voor

P-opleider
voor de opleiding tot GZ-/Klinisch psycholoog en Psychotherapeut
In combinatie met een functie als behandelaar
voor onbepaalde tijd

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wij bieden als praktijkinstelling mogelijkheden voor het volgen van o.a. de postmaster beroepsopleidingen tot GZ-psycholoog (GZ), klinisch psycholoog (KP) en psychotherapeut (PT) en werken daarbij nauw samen met het RCSW- Nijmegen en RINO-Utrecht. De contacten met de Universiteit Twente zijn goed en we bieden ook stageplaatsen voor masterpsychologen in opleiding.

Wat ga jij doen
Als P-opleider geef je vorm en inhoud aan de genoemde postmaster opleidingen binnen Mediant. Onze opleidingstrajecten kenmerken zich door een sterke praktijkgerichtheid en een generalistisch karakter.
Jij zorgt ervoor dat we met elkaar een goed en veilig opleidingsklimaat hebben én houden. Daarnaast zorg je ervoor dat randvoorwaarden goed georganiseerd zijn. Je volgt de externe ontwikkelingen en vertaalt deze waar nodig naar het opleidingstraject. Ook ben je volop betrokken bij de bij- en nascholing van de professionals van Mediant.
Voor de opleidelingen ben je als praktijkopleider leermeerster en rolmodel. Samen met hen breng je de eigen leerdoelen en talenten in kaart. Je laat hen, volgens de visie van Mediant, tijdens hun leertraject ervaring opdoen met een diversiteit aan vormen van diagnostiek en behandeling. Op deze manier werken we samen aan de ontwikkeling en opleiding van bevlogen en betrokken professionals die goed zijn in hun vak, enthousiast en teamgericht!  
Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met collega Opleiders met wie je een team vormt. Ook word je in de praktijk ondersteunt door verschillende werkbegeleiders en supervisoren, aan wie je ook leiding en coaching geeft. Voor de organisatorische zaken  word je ondersteund door een managementassistent.
Je werkt rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

De functie wordt gecombineerd met een functie als behandelaar in een met jou nader vast te stellen team.

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding klinisch psycholoog/psychotherapeut
 • een lidmaatschap bij een specialistische vereniging is gewenst
 • je sporen al verdiend in de beroepspraktijk en hebt daarnaast duidelijke affiniteit met opleiding en onderwijs.

Jij

 • bent in staat visie te combineren met daadkracht en overtuigingskracht
 • weet bruggen te bouwen tussen de opleiding en de uitvoeringpraktijk
 • kunt draagvlak creëren bij het management.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een team van ervaren en gedreven opleiders.
 • Een gedegen inwerkperiode, zodat je Mediant en jouw werkzaamheden goed leert kennen.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Werken in een groeiende en financieel gezonde organisatie.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 5.030 en € 7.934 bij een fulltime dienstverband (FWG 75-cao GGZ).

Herken jij je in bovenstaand profiel?
Dan maken we graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!
Wij wisselen graag van gedachten over jouw ideeën over deze functie. Neem contact op met Peter Turpijn , Voorzitter Raad van bestuur of met Geert Uijterwaal, Lid Raad van bestuur via telefoon  053-4755501 of email secretariaatrvb@mediant.nl of solliciteer direct via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34 / 1.40 – 1720 NBT/jsl-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Praktijkopleider
Publicatiedatum 04-11-2020
Reageer voor 01-12-2020
Nummer 55817
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg