Parttime ADL-assistent (helpende) voor mensen met een fysieke beperking (Apeldoorn)
Fokus

Functieomschrijving

Ben jij diegene die graag in de zorg wil werken, maar heb je nog geen zorgdiploma? Kom dan als ADL-assistent ons gezellige team in Apeldoorn versterken. Wij leiden je intern op waardoor een zorgdiploma geen vereiste is.

Als ADL-assistent assisteer je mensen met een lichamelijke beperking bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De cliënt bepaalt wat, wanneer en hoe de assistentie wordt verleend. Hierdoor kunnen zij, net als jij en ik, hun eigen leven leiden zoals zij dat willen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig; je kunt denken aan helpen bij het aan- en uitkleden, verplaatsingen, assisteren bij het wassen of toiletgang of bijvoorbeeld ondersteunen bij het eten en drinken.

Functie eisen

Een opleiding en/of ervaring in de zorg is voor ons dus minder relevant. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, dat je goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent. Wij zorgen ervoor dat je intern opgeleid wordt tot ADL-assistent, zodat je bevoegd en bekwaam bent voor de diverse werkzaamheden en verpleegtechnische handelingen.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten. Mocht je op zoek zijn naar een baan voor in de ochtenden, dan nodigen we je ook uit om te solliciteren.

Wij bieden

Als ADL-assistent heb je een afwisselende baan waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen. Je werkt in een team en hebt veel contact met collega’s en cliënten. Daarnaast bieden wij:

  • Een parttime dienstverband voor 65-80 uur per maand (gemiddeld 15-18 uur per week).
  • Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je ook naast jouw werk dingen in kunt plannen.
  • Een contract voor een periode van 7 maanden met intentie tot verlenging.
  • Een startsalaris volgens Fokus cao tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.

Bijzonderheden

Interesse?
Spreekt de functie jou aan? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. We komen graag met jou in contact!

Bij voldoende geschikte sollicitanten kunnen we de vacature eerder sluiten.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling HR.
T 050 - 52 17 200

werken@fokuswonen.nl

Type Vacature
Organisatie Fokus
Locatie Fokus Apeldoorn Beekpark
Postcode 7311CA
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) ADL medewerker
Publicatiedatum 09-09-2021
Reageer voor 10-10-2021
Ingangsdatum 09-09-2021
Nummer 70981
Doorsturen Bekijk PDF

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap, Fokus maakt het mogelijk. Dat doen we door - in zogenoemde Fokuswoningen - assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing. Zo heeft de cliënt de maximale vrijheid om het dagritme zelf te bepalen en te leven zoals hij dat wil. Een Fokusproject bestaat uit 12-20 woningen en een op loopafstand gelegen hulppost (ADL-eenheid). De woningen zijn volledig aangepast en liggen verspreid in een gewone woonwijk of appartementencomplex. Fokus is actief in heel Nederland. Er werken meer dan 2400 mensen bij Fokus op twee kantoren en ruim 90 Fokusprojecten (ADL-clusters). In Overijssel en Noordoost-Gelderland zijn Fokusprojecten in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Hengelo, Enschede en Doetinchem.

Meer over Fokus