Parttime ADL-assistent (helpende) voor mensen met een fysieke beperking
Fokus

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan van betekenis in de zorg? Heb je geen opleiding of ervaring in de zorg? Geen probleem, wij bieden je een interne opleiding.

Als ADL-assistent verleen je samen met je collega’s 24/7 assistentie aan mensen met een fysieke beperking en maak je echt het verschil! Jij assisteert onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van ons concept. Klik hier om deze te bekijken.

Functie eisen

Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor alle voorkomende diensten tussen 07.00 en 23.30 uur.

Inschaling

  • Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband.
  • Een startsalaris volgens Fokus cao (schaal 4) tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring. Als je de interne opleiding goed hebt afgerond, dan ga je na één jaar een schaal omhoog (schaal 5, tussen €12,69 en €17,29 bruto per uur).
  • Een parttime dienstverband voor 65 tot 100 uur per maand (gemiddeld 15 tot 23 uur per week).
  • Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent. Op termijn kun je eventueel ook een BBL-opleiding volgen.

Bijzonderheden

Wil jij ons team in Apeldoorn Beekpark versterken?
Via ons online sollicitatieformulier kun je jouw gegevens achterlaten, zodat we contact met jou kunnen opnemen!

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met HR via Whatsapp of via onderstaande.
T (050) 521 72 00
Type Vacature
Organisatie Fokus
Locatie Fokus Apeldoorn Beekpark
Postcode 7311CA
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Functie(s) ADL medewerker
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 13-11-2022
Ingangsdatum 08-09-2022
Nummer 113823
Doorsturen Bekijk PDF

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap, Fokus maakt het mogelijk. Dat doen we door - in zogenoemde Fokuswoningen - assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing. Zo heeft de cliënt de maximale vrijheid om het dagritme zelf te bepalen en te leven zoals hij dat wil. Een Fokusproject bestaat uit 12-20 woningen en een op loopafstand gelegen hulppost (ADL-eenheid). De woningen zijn volledig aangepast en liggen verspreid in een gewone woonwijk of appartementencomplex. Fokus is actief in heel Nederland. Er werken meer dan 2400 mensen bij Fokus op twee kantoren en ruim 90 Fokusprojecten (ADL-clusters). In Overijssel en Noordoost-Gelderland zijn Fokusprojecten in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Hengelo, Enschede en Doetinchem.

Meer over Fokus