Woonbegeleider Geode B (aantal uur in overleg)
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

Parttime woonbegeleider Geode B (aantal uur in overleg)

Soms is het lastig om te vertellen wat je voelt, denkt of ziet. Aan een half woord of een bepaalde blik heb jij als woonbegeleider al genoeg. Je helpt 6 jongvolwassenen met een meervoudige beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag de dag door. En dat voelt goed. Zeker met dit team in opbouw van Geode B bij De Passerel in Apeldoorn.

Door te kijken naar de menselijke behoeften kunnen wij onze bewoners een zo normaal mogelijk leven bieden”
Elke Bosch, begeleider

Aandacht voor de cliënt
Jongvolwassenen een veilig thuis bieden. Daar maak jij je hard voor als woonbegeleider. Waar de een al veel zelf kan, heeft de ander extra hulp nodig bij de dagelijkse verzorging. Die geef je met liefde. Zelfs wanneer jouw cliënt een pittige dag heeft en zich niet goed uit weet te drukken. Jouw voelsprieten gaan aan en je leest met gemak het gedrag achter het gedrag. Een talent dat jij als jouw kracht ziet. Je begrijpt hun belevingswereld en speelt daar slim op in volgens de Triple-C-methode. Zorg met aandacht leveren doe je maximaal 32 uur per week door:

 • onze cliënten te begeleiden én verzorgen.
 • actief samen te werken met het hele team én de ouders van de cliënten.
 • administratieve werkzaamheden uit te voeren.
 • de samenwerking met de gedragsdeskundige op te zoeken.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Je versterkt het groeiende team Geode B in de woonwijk Zevenhuizen. Een gebouw in Apeldoorn waar je straks werkt met zo’n 10 collega’s. In het gebouw voor Geode B bewegen jullie continu mee met de behoeften van 6 cliënten. Samen versterken we elkaar, want iedereen is gelijk. En onze onderlinge werksfeer? Die kan je het best beschrijven als open, betrokken en oprecht. Van slingers ophangen voor je verjaardag tot wandelingen maken met de cliënten in de wijk. We ontvangen je met open armen. Beloofd.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Zoals gezegd ontdek je met gemak het gedrag achter het gedrag. En daar ga je vervolgens tactisch mee om. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een mbo3-diploma.
 • minimaal 1 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als woonbegeleider of pedagogisch medewerker.
 • een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als woonbegeleider bij De Passerel:

 • een salaris tussen € 1.920 en € 2.853 (schaal FWG 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • direct een vast contract.
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt.
 • een dertiende maand.
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag.
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer en stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected] Benoem dan ook het vacaturenummer 021-58, dan weten we precies waar je voor solliciteert.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Denise de Jong, op  06 - 41 62 73 92.

Na jouw sollicitatie ontvang je direct een bericht van onze P&O-collega. Binnen 3 werkdagen neemt Irma Flos, manager, contact met je op om een (online) afspraak in te plannen. Dit gesprek is met haar en een directe collega. Zijn jullie allemaal enthousiast? Dan loop je een paar uur mee op de afdeling. Een goed moment om het werk bij De Passerel van dichtbij te ervaren. Nóg enthousiaster? Tijdens het laatste gesprek bespreek je samen met Irma de arbeidsvoorwaarden. Na jouw handtekening verwelkomen we je met veel plezier in ons team. Beloofd is beloofd!

Type Vacature
Intern nummer 021-58
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 09-11-2021
Reageer voor 31-03-2022
Ingangsdatum 20-09-2021
Nummer 69447
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel