Pedagogisch medewerker, (24 uur en oproepbasis)
Step Up Now

Functieomschrijving

Als groeiende zorgorganisatie binnen de regio Twente zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar pedagogisch medewerkers, om ons zorgteam te komen versterken. Momenteel zijn wij op zoek naar vaste collega’s voor 24 uur p.w. en als oproepbasis.  Als pedagogisch medewerker ben je medeverantwoordelijke voor de zorgkwaliteit van onze organisatie. Je biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Deze begeleiding vindt plaats in Hengelo op onze 24 uurs wonen locatie. Als pedagogisch medewerker speel je een belangrijke rol op de werkvloer en als schakel tussen de medewerkers, cliënten en het management. Daarnaast stuur je op het halen van begeleidingsdoelen en houd je de regie over het afgesproken traject waarbij de doelen binnen een bepaalde tijd behaald worden. Hierin werk je intensief samen met naaste collega’s, betrokken instanties en het systeem van de cliënt. Er is uitzicht op contractverlenging en eventueel een vaste aanstelling. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de groep. 

Functie eisen

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal MBO niveau.
  • SKJ registratie is een pré wanneer je solliciteert voor een HBO functie.
  • Kennis van de grondslag licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek en bij voorkeur ervaring binnen de GGZ, minimaal 2 jaar ervaring.
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook voor nachtdiensten.
  • Je staat stevig in je schoenen, durft tegengas te geven en waar nodig de regie over te nemen.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Zelf-reflecterend vermogen.
  • Activerend en cliëntgericht kunnen werken.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B en een auto.

 

Inschaling

Het salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring volgens CAO GGZ.

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 6,5 maanden en de intentie om het daarna te verlengen en om te zetten naar een vast dienstverband.  Salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring en het CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

 

Bijzonderheden

Het team van Step Up Now bestaat uit zorggerichte medewerkers bestaande uit MBO en HBO geschoolde pedagogisch medewerkers, een beleids/kwaliteitsmanager en een gedragswetenschapper. Het kleinschalige team maakt intensieve samenwerking en korte lijntjes mogelijk om kwalitatief goede zorg te leveren. Daarnaast is Step Up Now een groeiende organisatie met veel positieve ontwikkelingen. 

Type Vacature
Organisatie Step Up Now
Locatie Step Up Now jongerenbegeleiding
Postcode 7481 GK
Stad Haaksbergen
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Miriam Kemerink - m.kemerink@stepupnow.nl
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 10-11-2021
Ingangsdatum 10-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 72651
Doorsturen Bekijk PDF

Step Up Now

Vandaag de dag is het niet vanzelfsprekend dat jongeren thuis bij hun ouders wonen totdat ze zelfstandig zijn. Jongeren kunnen om wat voor reden dan ook genoodzaakt zijn eerder zelfstandig te gaan wonen. De praktijk leert echter dat zelfstandigheid niet altijd gemakkelijk te bereiken is. Alleen als we samen werken, komen we een stap verder. Ons doel is om jongeren een goede basis mee te geven, zodat ze goed voorbereid hun eigen pad kunnen bewandelen. Een goede basis zorgt ervoor dat iemand op zichzelf kan terugvallen en hij zelfvertrouwen krijgt.

Meer over Step Up Now