Pedagogisch medewerker B
Trias

Functieomschrijving

Dit ga je doen:

De pedagogisch medewerker B is onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en zorg voor de jongeren en het onderhouden van zowel interne als externe contacten. De pedagogisch medewerker is verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, het organiseren van activiteiten voor de jongeren en neemt actief deel aan teambesprekingen. Daarnaast kan de medewerker worden gevraagd om op de problematiek aangepaste leer-/trainingsmodules te helpen ontwikkelen, dan wel een bijdrage te leveren om bestaande modules/trainingen te verbeteren op basis van binnen dit project opgedane praktijkervaring.

 

De basis van de behandeling wordt gevormd door het behandelend opvoeden. Naast specifieke behandeltaken zijn verzorging en opvoeding onderdeel van de taak van de pedagogisch medewerker.

 

In de basishouding van alle betrokken professionals met een pedagogische taak, dient het bieden van kansen en het stellen van grenzen verankerd te zijn. De professional is doelbewust en doelgericht bezig, is aanwezig en beschikbaar, staat in dialoog met de jongere en biedt situaties aan waarin de jongere kan leren. We hechten veel waarde aan het ‘out of the box’ denken.

 

Functie eisen

Wij vragen:

Als pedagogisch medewerker B ben je in het bezit van een MBO-SPW, HBO social work of een daarmee gelijk gestelde beroepsgericht diploma. Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren met gedragsproblemen en hun ouders/verzorgers. Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je hebt kennis van de doelgroep en beschikt over de benodigde competenties. 

Inschaling

Wij bieden:

Een zelfstandig tijdelijke functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 7.

Het betreft in eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatie omstandigheden wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling.

Bijzonderheden

Sollicitaties:

Je schriftelijke reactie met CV kun je, uiterlijk vóór 16 augustus 2020 onder vermelding van vacaturenummer 029-2020 richten aan werken@triasjeugdhulp.nl  t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

 

Type Werkplein
Intern nummer 029-2020
Organisatie Trias
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manager Wietske Spoelstra, bereikbaar via: w.spoelstra@triasjeugdhulp.nl
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Publicatiedatum 18-07-2020
Reageer voor 16-08-2020
Nummer 53918

Trias

Trias biedt met 320 professionals én ruim 450 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.trias-groep.nl.

Meer over Trias