Pedagogisch medewerker B
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en zorg voor de jongeren. Daarbij onderhoud je zowel interne als externe contacten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, het organiseren van activiteiten ten behoeve van de jongeren en je woont teambesprekingen bij. Daarnaast kan je worden gevraagd om op de problematiek aangepaste leer-/trainingsmodules te helpen ontwikkelen, dan wel een bijdrage te leveren om bestaande modules/trainingen te verbeteren op basis van opgedane praktijkervaring.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen

Als pedagogisch medewerker ben je in het bezit van een mbo-SPW, hbo-SPH of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren en hun ouders.
Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in (multidisciplinair) teamverband als zelfstandig te werken. Je bent goed in verslaglegging. Je hebt kennis van verschillende doelgroepen. Daarnaast is bekendheid met de methodiek competentiegericht hulpverlenen, oplossingsgericht en systemisch werken een pré. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar.

 

Inschaling

Wij bieden

Een zelfstandige, tijdelijke, functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 7.

Bijzonderheden

Sollicitaties

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk voor 27 september 2021,  onder vermelding van vacaturenummer 046-2021 richten aan Personeelszaken t.a.v. Marie van der Vegte. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Werkplein
Intern nummer 046-2021
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wietske Spoelstra, manager Residentieel, bereikbaar via w.spoelstra@triasjeugdhulp.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 15-09-2021
Reageer voor 27-09-2021
Nummer 71136

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp