Pedagogisch medewerker Flexwerk Jeugdzorg Maarsbergen De Glind
Pluryn

Je eigen diensten bepalen? Kom werken als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg bij Pluryn voor de locaties in Maarsbergen en De Glind. Solliciteer nu!

Wat doe je als pedagogisch medewerker in de flexpool?

De collega's vertellen je graag meer over het werken in de jeugdzorg. Bekijk snel deze leuke vlog over het werken in de jeugdzorg. Klik hier voor de vlog van de Toermalijn en klik hier voor een sfeerimpressie van Valkenheide.

Als pedagogisch medewerker

 • Verricht je begeleidende en ondersteunende taken vanuit doelen die gesteld zijn in het individueel plan;
 • Creëer je een warme en veilige woonomgeving voor de cliënt;
 • Ben je voorspelbaar en bouw je een band op met de cliënt;
 • Werk je op de mooiste locaties in Maarsbergen en de Glind;
 • Plan je je eigen diensten in. Via een makkelijke app kan jij precies aangeven wanneer je kan werken, kan je jezelf inplannen voor diensten en heb je snel overzicht in je uren. We leveren 24 uurs zorg, er is dus voor elk moment van de dag een mogelijkheid om te werken!

Hier herken jij jezelf in als pedagogisch medewerker

 • Je beschikt minimaal over een niveau 4 diploma in de pedagogische richting bijv. Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Begeleider specifieke doelgroepen. 4e jaars HBO studenten met een pedagogische richtingen nodigen we ook van harte uit om te solliciteren;
 • Je hebt affiniteit met de zorgvraag van onze cliënten. Je deinst niet terug van eventuele gedragsproblemen van de cliënt;
 • Je hebt een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving Utrecht, Almere, Driebergen, Zeist, Maarsbergen en de Glind;
 • Interesse om minimaal 12 uur te werken. Dit betekent dat je minimaal twee dagen per week inzetbaar bent;
 • Je bent kundig, zelfstandig, flexibel ingesteld, kan prioriteiten stellen, hebt een gevoel voor verantwoordelijkheid en beschikt daarnaast over humor.

Locatie en doelgroep

Valkenheide 
In Maarsbergen verblijven jongeren met een normale begaafdheid en complexe problemen en/ of psychiatrische problemen. Het zijn jongeren van 6 - 23 jaar. De meeste jongeren komen via open jeugdzorg en GGZ. Op het terrein staan aparte behandelgroepen voor jeugdzorg en GGZ-zorg. Daarnaast heeft de locatie een kleinschalige behandelgroep voor jongeren met een autisme spectrum stoornis. Op Valkenheide vind je ook een IKB-groep voor meisjes met een intensieve begeleidingsvraag. IKB staat voor Intensieve Kleinschalige Behandeling. Klik hier voor meer informatie.

De Glind
De Glind is een klein dorp in de buurt van Barneveld, bestaande uit zowel zorgwoningen zoals gezinshuizen, pleegouders en leefgroepen als reguliere woningen. Er is een ruim vrijetijdsprogramma voor en door het dorp de Glind en verschillende buitenspeelplekken in het dorp. We hebben diverse groepen! Klik hier voor meer informatie.

Dit ontvang je als pedagogisch medewerker

 • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt;
 • Extra vrije tijd in de vorm van vitaliteitsuren;
 • Meerkeuzesysteem (elektrische fiets, sporten, laptop, korting);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Salaris is tussen de €2487,72 en €3555,32 o.b.v. 36 uur, cao- jeugdzorg functieschaal 7.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen? 

Neem contact op met Elles Cocu, recruiter, via [email protected] of via 0651032079. 

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Maarsbergen
Postcode 3953 MD
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 19-12-2022
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 19-12-2022
Nummer 116366

Pluryn

Voor: jongeren met een licht verstandelijke beperking of normale begaafdheid en complexe problemen (8-23 jaar, open jeugdzorg en GGZ). Een ‘normale’ jeugd is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms kun je door je problemen nergens terecht. Bij Pluryn in Maarsbergen krijg je de ondersteuning die je nodig hebt. Met een dagprogramma werk je aan je zelfstandigheid. In dat programma vind je alles op het gebied van behandeling, onderwijs en vrije tijd. Ben je klaar voor de volgende stap? Dan kijken we samen naar een passend vervolg. De locatie Maarsbergen heeft onder andere een kleinschalige behandelgroep voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS) en een IKB-groep (Intensieve Kleinschalige Behandelgroep) voor meisjes met een intensieve begeleidingsvraag op het terrein.

Meer over Pluryn