Pedagogisch medewerker flexwerk Jeugdzorg Maarsbergen, Driebergen, Zeist, Almere
Pluryn

Je eigen diensten bepalen? Kom werken als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg bij Pluryn voor de locaties in Almere, Driebergen, Zeist en Maarsbergen.

Wat doe je als pedagogisch medewerker in de flexpool?

De collega's vertellen je graag meer over het werken in de jeugdzorg. Bekijk snel deze leuke vlogs over het werken in de jeugdzorg. Klik hier voor de vlog van de Toermalijn, klik hier voor woongroep het Annahuis, klik hier voor woongroep Maas en klik hier voor een sfeerimpressie van Valkenheide.

Als pedagogisch medewerker

 • Verricht je begeleidende en ondersteunende taken vanuit doelen die gesteld zijn in het individueel plan;
 • Creëer je een warme en veilige woonomgeving voor de cliënt;
 • Ben je voorspelbaar en bouw je een band op met de cliënt;
 • Werk je op de mooiste locaties in Almere, Driebergen, Zeist en Maarsbergen;
 • Plan je je eigen diensten in. Via een makkelijke app kan jij precies aangeven wanneer je kan werken, kan je jezelf inplannen voor diensten en heb je snel overzicht in je uren. We leveren 24 uurs zorg, er is dus voor elk moment van de dag een mogelijkheid om te werken!

Hier herken jij jezelf in als pedagogisch medewerker

 • Je beschikt minimaal over een niveau 4 diploma in de pedagogische richting bijv. Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Begeleider specifieke doelgroepen. 4e jaars HBO studenten met een pedagogische richtingen nodigen we ook van harte uit om te solliciteren;
 • Je hebt affiniteit met de zorgvraag van onze cliënten. Je deinst niet terug van eventuele gedragsproblemen van de cliënt;
 • Je hebt een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving Utrecht, Almere, Driebergen, Zeist en Maarsbergen;
 • Interesse om minimaal 12 uur te werken. Dit betekent dat je minimaal twee dagen per week inzetbaar bent;
 • Je bent kundig, zelfstandig, flexibel ingesteld, kan prioriteiten stellen, hebt een gevoel voor verantwoordelijkheid en beschikt daarnaast over humor.

Locatie en doelgroep

Maas, Annahuis en De Zonnering
De woongroepen Maas en Annahuis zijn gevestigd in een mooi, historisch gebouw op het terrein van Valkenheide. Er wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking of normale begaafdheid en complexe problemen. De leeftijdscategorie van de jongeren ligt tussen de 8- 23 jaar. Het is een open jeugdzorg locatie. Dagelijks wordt er intensieve begeleiding geboden waarbij het voorkomt dat jongeren één op één begeleid worden. Daarnaast zijn er enkele jongeren woonachtig die niet geheel zelfstandig zijn in hun zelfverzorging. Enkele jongeren hebben hier ondersteuning bij nodig. Ook dagbesteding De Zonnering staat op dit terrein. Een plek waar cliënten zichzelf mogen ontwikkelen samen met de begeleiders. Klik hier voor meer informatie of bekijk hier de leuke vlogs (AnnahuisMaas).

Almere
Op de terreinlocatie in Almere verblijven ongeveer 36 jongeren. Vier gemengde woongroepen bevinden zich aan de Radioweg. De doelgroep bestaat uit normaal begaafde jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met complexe problemen. Er is een speciale groep voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het terrein heeft daarnaast voorzieningen voor school, behandeling en vrije tijd. Ambulante teams van Pluryn geven vanuit deze locatie ondersteuning aan gezinnen uit de regio Flevoland. Klik hier voor meer informatie. 

Driebergen
De Dijckhof is een zorgboerderij voor jongeren van 12 tot 23 jaar, met uiteenlopende psychiatrische problemen zoals een autismespectrumstoornis, een stemmingsstoornis, een angststoornis, trauma, ADHD, hechtingsproblematiek of gedragsstoornissen. Bij De Dijckhof volgen zij een op maat gemaakt plan en werken zij met begeleiding, therapie en diverse trainingen aan hun sociale, emotionele, cognitieve en motorische vaardigheden. Klik hier voor meer informatie of bekijk hier de leuke vlog van de Toermalijn.

Dit ontvang jij als pedagogisch medewerker

 • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt;
 • Meerkeuzesysteem (elektrische fiets, sporten, laptop, korting);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Extra vrije tijd in de vorm van vitaliteitsuren;
 • Salaris is tussen de €2.487,72 en €3.555,32 o.b.v. 36 uur, cao- jeugdzorg functieschaal 7.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen? 

Neem contact op met Elles Cocu, recruiter, via [email protected] of via 0651032079. 

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. 

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Utrecht
Postcode 3450-3585
Stad Utrecht
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 21-12-2022
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 21-12-2022
Nummer 118132

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn