Pedagogisch medewerker jeugdzorg regio Barneveld de Glind
Pluryn

Begeleid je graag jongeren met een intensieve begeleidingsvraag? Ben je nieuwsgierig naar de betekenis van hun gedrag? Solliciteer als pedagogisch medewerker!

Wat doe je als pedagogisch medewerker jeugd bij Pluryn in omgeving Barneveld?

 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de opvoeding en de intensieve begeleiding en behandeling van de jongeren op de groep;
 • Je werkt je dienst altijd samen met een andere collega, teamwork;
 • Afwisseling! Je ondersteunt en begeleidt ook het systeem van de jongeren;
 • Je werkt onregelmatige diensten (waaronder slaapdiensten);
 • Tot slot rapporteer je aan je teammanager en de gedragswetenschapper in de systemen.

Hier herken jij jezelf als pedagogisch medewerker in

 • Mbo-niveau 4 diploma in een pedagogische richting;
 • Communicatief vaardig en beschikt over een gezonde dosis humor;
 • Meerdere jaren ervaring met de doelgroep jeugd en je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met jongeren met hechtingsproblematiek en traumastoornissen;
 • Tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar.

Locatie en doelgroep

De Glind is een klein dorp in de buurt van Barneveld, bestaande uit zowel zorgwoningen zoals gezinshuizen, pleegouders en leefgroepen als reguliere woningen. Er is een ruim vrijetijdsprogramma voor en door het dorp de Glind en verschillende buitenspeelplekken in het dorp. We hebben diverse groepen waaronder: 

Virgilius: dit is een woongroep met 9 jongeren en gericht op langdurig wonen. We sluiten zo goed als mogelijk aan op het leven van alle dag. Naast een dag-structuur is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontspannende activiteiten. Opname van nieuwe kinderen en jongeren kan vanaf de leeftijd van 6 jaar. Momenteel zijn de jongeren in deze groep in de leeftijd van 13 tot 17 jaar oud. Er is sprake van (complex) trauma en een verstandelijke beperking waardoor zij gedragsproblemen laten zien en er sprake is van een stagnatie in hun ontwikkeling. Voor alle kinderen geldt dat er sprake is van een langdurige woonvraag. 

Parada: momenteel wonen hier jongeren in de leeftijd van 11 tot 17 jaar oud. Problematiek betreft voornamelijk complexe trauma en hechtingsproblematiek. Voor alle jongeren geldt dat er sprake is van een langdurige woonvraag. Parada is erop gericht jongeren een veilige en stabiele woonplek te bieden en acceptatie van de jongere staat hierbij voorop. Doelstelling is om zoveel mogelijk aan te sluiten bij het normale leven en het gezin wordt hierbij als referentiekader genomen. Ouders, verzorgers en wettelijk vertegenwoordigers worden betrokken bij de zorg en begeleiding aan de jongere. 

Wil je meer informatie over de Glind? Klik dan op deze link

Let op: de Glind is moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, eigen vervoer is belangrijk.

Dit ontvang jij als pedagogisch medewerker bij Pluryn

 • Goede doorgroeimogelijkheden naar bijv. coördinerend pedagogisch medewerker;
 • Werkplezier! Leuke teamuitjes en trainingen; 
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao jeugdzorg. Op basis van ervaring word je ingeschaald in schaal 7 met een salaris tussen € 2415,26 en € 3451,77 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/pedagogisch-medewerker-jeugdzorg-regio-barneveld-de-glind

Vragen? 

Neem gerust contact op met Laura Theunissen, recruiter, via 06-18352598 of via [email protected]

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Glind
Postcode 3794 MN
Stad de Glind
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 19-12-2022
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 19-12-2022
Nummer 116383
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Bij De Glind krijg je te maken met jongeren die niet meer thuis wonen. Zij hebben een complexe zorg- en/of opvoedingsvraag. Denk bijvoorbeeld aan hechtingsproblemen, psychiatrische problemen, een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Het is een heel diverse en gemengde groep jongeren, ook qua leeftijd. Daardoor is geen enkele dag voor jou hetzelfde. De jongeren verblijven op kleinschalige voorzieningen, woongroepen of bij gezinshuisouders in het dorp. Daarnaast geeft De Glind ambulante hulpverlening aan kinderen die thuis wonen.

Meer over Pluryn