Pedagogisch medewerker weekend en vakantieopvang (WVO)
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 
Via WVO werkzaamheden kun je kennis op doen van allerlei verschillende behandelmodules. 

Voor de weekend en vakantieopvang voor kinderen van gezinshuisouders zoeken wij enthousiaste krachten die begeleiding willen bieden aan maximaal 8 kinderen, met LVB beperking i.c.m. gedragsproblematiek.  

Deze kinderen wonen bij de gezinsouders van Ambiq.
In deze periode zijn de gezinsouders op vakantie en vangen wij de kinderen op in de vakantieopvang, een woonlocatie waar 24 uurs begeleiding wordt aangeboden. 

Je zorgt voor een veilige, huiselijke omgeving waar de kinderen kunnen genieten van hun vakantie. 

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. 

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde, passende MBO opleiding en aantoonbare affiniteit met onze doelgroep.

Deze vacature is uiterst geschikt voor je als je studeert aan een sociale opleiding (HBO) en je wilt ervaring op doen in het werkveld, naast en tijdens je studie. 

De nieuwe collega moet systeemgericht kunnen werken, een pro-actieve houding hebben en initiatief kunnen nemen. Daarnaast ben je voornamelijk inzetbaar in de weekenden en schoolvakanties. 

Binnen Ambiq is er ruimte voor intervisie en zoeken we collega's die opbouwend kritisch zijn. 

Wil je meer weten? 
Bel gerust met Renske Hermsen (clustermanager) voor extra informatie. Ze is te bereiken via 088 7776000.

Inschaling

Deze functie is ingedeeld in FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, een fiscaal gunstige regeling voor aanschaffiets, laptop, telefoon of sportcontributie en sportkleding en een aantrekkelijk scholingsaanbod. Je kunt je bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER -online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Of wil je op een ander gebied wat leren zoals bijvoorbeeld Frans of Duits, dit kan ook via WIJZER!

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie. Of klik op deze link: https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Deventer e.o.
Postcode 7415 KP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mevrouw R. Hermsen via tel.nr. 088-7776000. Meer informatie over Ambiq vindt u via www.ambiq.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 24-01-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-04-2023
Nummer 115457
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq