Pedagogisch medewerkers Almelo
Pluryn

Functieomschrijving

Je bent, samen met een team van Pedagogisch Medewerkers/Hulpverleners, verantwoordelijk voor de opvoeding, (intensieve) begeleiding en de behandeling van 9 jongeren uit je groep. Aan de ene kant help je mee om te zorgen voor een optimaal woon- en leefklimaat voor de jongeren en lever je een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van de verblijf- en behandelprogramma’s, waarbij het systeem van de cliënt nauw wordt betrokken. Aan de andere kant begeleidt en observeer je de jongeren en rapporteer je hierover aan je leidinggevende en gedragswetenschapper. Wij streven ernaar met het team zo zelfstandig mogelijk te werken met daarbij ieder zijn/haar eigen taakverantwoordelijkheid.

Functie eisen

  • Het liefst heb je al ervaring met de doelgroep en heb je kennis en ervaring met jongeren met gedrags- en psychiatrische problemen.
  • Je hebt een flexibele instelling, bent communicatief vaardig en je hebt minimaal een opleiding afgerond in een pedagogische richting (bijv. SPW/SPH).
  • Gedrags- en psychiatrische problemen zie jij als een uitdaging. Je beschikt over een stevige mentale en fysieke weerbaarheid en je bent stressbestendig.
  • Je kunt zelfstandig werken binnen de gezette kaders in goede samenwerking met je collega’s.
  • We vinden het belangrijk dat je over een gezonde dosis humor beschikt want werken en leven moet vooral leuk zijn!

Inschaling

  • Wij bieden je een leuke functie, waarbij je nauw samenwerkt met gedreven professionals en de uitdaging zit in het verder ontwikkelen van een team binnen een zelforganiserende setting;
  • De functie wordt op basis van ervaring en opleiding ingeschaald in functiegroep 7 cao Jeugdzorg.
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem, een goede pensioenregeling, toeslagen bij onregelmatige diensten en een eindejaarsuitkering 8,33% conform genoemde cao;
  • Aantrekkelijke regelingen, zoals “Op je (elektrische) fiets naar je werk?” “Fit for the Job door te sporten?”

Bijzonderheden

Doelgroep en locatie

Op de locatie Almelo behandelen we jongeren binnen het open kader van de Jeugdzorg. Deze locatie is er bij uitstek voor jeugd met meervoudig complexe, weinig voorkomende ondersteuningsvragen, die beschikbaarheid van 7x24 uur specialistische ondersteuning nodig hebben. Voor hen creëren we een optimaal orthopedagogisch klimaat met zinnige en efficiënte ondersteuning op de juiste plek (zo thuis mogelijk) met aandacht voor de doorgaande lijn en gericht op normalisatie.

We passen de ondersteuning continu aan o.b.v. voortgang en voorkeur van cliënt (en zijn netwerk), waarin de nadruk ligt op maatwerk, kleinschaligheid, flexibiliteit en inzet van juiste expertise.

Huisvesting

Pluryn, locatie Almelo beschikt over zes behandelgroepen op een drie milieus terreinvoorziening en een fase huis aan de Ootmarsumsestraat 88 . Het zijn gemengde behandelgroep met jongens en meisjes in de leeftijd tussen 6-23 jaar.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

  • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Hemmie Wielens via 06-13923902 of Richard Oude Kotte via 06-51697827, beide teammanager RVE Almelo

Solliciteer via de website van Pluryn!

Wij kijken uit naar je reactie!

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Jeugdzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 07-12-2021
Reageer voor 28-02-2022
Ingangsdatum 07-12-2021
Nummer 73552
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn