PEDAGOGISCH MEDEWERKERS FLEXPOOL tbv trainingshuis, dagbehandeling, (Zeer) Intensieve Behandellocaties, J-Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt)
Ambiq

Functieomschrijving

Wil jij iedere dag een andere uitdaging? 

Wil jij werken voor jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) met bijkomende gedragsproblematiek en complexe zorgvragen? 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers die vanuit de flexpool binnen onze 24 uurs locaties willen werken en op deze manier een belangrijke rol spelen in de behandeling van onze cliënten.

‘Bij Ambiq werken wij met een complexe en uitdagende doelgroep. Deze doelgroep zet ons iedere dag weer met beide benen op de grond en maakt ook dat wij veel van hen kunnen leren. Wij proberen de jongeren een prettig en fijn tijdelijk 'thuis' te bieden. Dit doen we met name door humor, transparantie naar de jongere en het gezinssysteem en kijken naar de mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ons doel is om binnen het leefklimaat en met de behandelingen die wie bieden jongeren vaardigheden voor de toekomst te leren.’

Marit Aukema – Pedagogisch Medewerker 

En dit ga je doen  

Je werkt als pedagogisch medewerker vanuit de flexpool op verschillende 24-uurs locaties. De locaties zijn in Almelo, Hengelo en Enschede. We hebben Zeer Intensieve Behandellocaties (ZIB), Intensieve Behandellocaties (IB), Jeugd- Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt (J-SGLVB), Dagbehandeling, Observatiegroep, Crisisopvang, Trainingshuis en Ouder en Kind Behandellocaties.

Het doel van de behandeling is dat onze cliënten en zijn of haar systeem een passend antwoord krijgt op de hulpvraag. Iedere cliënt heeft een persoonlijk zorgpad. Wij werken multidisciplinair en zo ambulant mogelijk.

Wat doet mijn team dan precies?

Onze flexpool bestaat uit pedagogisch medewerkers die of een oproepcontract, min max contract of vaste uren hebben. De vorm hierin is afhankelijk van wat jou past.  Vanuit de flexpool ondersteun je de vaste teams door diensten die op  verschillende locaties openstaan in te vullen. Dan heb je als belangrijkste taak het pedagogisch klimaat te borgen. Of je kunt bijvoorbeeld een collega van een vast team langdurig vervangen. Dan kan een persoonlijk begeleiderschap ook onderdeel uitmaken van je werkzaamheden.

We willen dat jij het maximale uit jezelf haalt en met plezier werkt, dus het is belangrijk dat we je leren kennen en de voorkeuren voor de doelgroep afstemmen met elkaar.

Verdere informatie kun je vinden op de site van Ambiq. Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie. Of klik op deze link: https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq/videos

Wat bieden wij?

- Fijne collega's en een uitdagende doelgroep

- Een mooie werkomgeving met goede faciliteiten

- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een regeling om fiscaal gunstig een fiets, telefoon, tablet, sportcontrinutie of sportkleding te kopen.

- Een compleet scholingsaanbod. We hebben een trainingsaanbod zoals o.a. de training Systeem Gericht Werken, Oplossingsgericht Werken, Psychiatrische stoornissen etc en een online opleidingsplatform WIJZER. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB (Licht Verstandelijke Beperking), de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

- We bouwen aan een flexpoolteam met onderling contact en dat ook staat voor leuke activiteiten en ontwikkeling.

Functie eisen

Ben jij:

  • Betrokken
  • Vakkundig
  • Toekomstgericht

En heb jij:

  • Minimaal een afgeronde beroepsgerichte MBO opleiding niveau 4
  • Een nieuwsgierige houding naar verschillende groepen., collega's en cliënten

En ben jij

  • Flexibel en
  • Stressbestendig

Solliciteer dan!

We zoeken collega's die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden.

We gaan daarover graag met je in gesprek om te kijken wat bij je past. Het aantal uren per week zal in overleg met je bepaald worden. Uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling. Je kunt ook bellen voor meer infomatie met Jenny Liem, 088-7776000

Inschaling

Deze functie is ingedeeld in FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.  Minimum € 2.236,- en maximum € 3.154,- bruto per maand bij 36 uur per week.

Indien je SKJ geregistreerd bent, is de inschaling FWG 45. Minimum € 2.381,- en maximum € 3.452,- bruto per maand bij 36 uur per week.

De CAO gehandicaptenzorg heeft per 01-05-2023 een algemene loonstijging van 3,2%.  Daarbij komt er een extra trede in FWG 40 en FWG 45, waardoor het maximum van FWG 40 dan € 3.332,- bruto per maand is en in FWG 45 € 3.640,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Bijzonderheden

Ambiq in het kort
Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes:

  • Systeemgericht
  • Oplossingsgericht
  • Competentiegericht

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jenny Liem (clustermanager) tel.nr. 088 - 777 60 00
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 06-10-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 114556
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq