Pedagogisch medewerkers flexpool voor trainingshuizen, dagbehandeling en 24-uurs behandellocaties
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

En dit ga je doen  

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Je werkt als pedagogisch medewerker binnen een  24-uurs locatie waar jongeren met een lichtverstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematiek worden behandeld. We hebben ook  trainingshuizen en dagbehandeling. De locaties zijn in Almelo, Hengelo en Enschede. Het doel van de behandeling is dat onze cliënten en zijn of haar systeem een passend antwoord krijgt op de hulpvraag. Iedere cliënt heeft een persoonlijk zorgpad. Wij werken multidisciplinair en zo ambulant mogelijk.

Je werkt in teamverband en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager en gedragswetenschapper.

Wat doet mijn team dan precies?

We kennen binnen Ambiq verschillende modules/hulpverleningsvormen binnen 24-uurs settings, trainingshuizen en dagbehandeling waar we een nieuwe collega voor zoeken. Je werkt vanuit de flexpool op diverse locaties in de regio Twente

Verdere informatie kun je vinden op de site van Ambiq.

Wat mag je van ons verwachten?

Aandacht voor jou en je ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen en dat we je ondersteunen in je verdere ontwikkeling wat betreft kennis en kunde. We bieden een doorlopend scholingsprogramma op het gebied van LVB-kennis, oplossingsgericht en systeemgericht werken en via ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken. Er zijn ook diverse mogelijkheden om jezelf verder te scholen.                                 

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. .CAO gehandicaptenzorg is van toepassing. Als professional word je ingeschaald in schaal 40, Ook word je deelnemer van het pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, computer of telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen. Ook hebben we collectieve ziektekostenverzekering.          

Een warm welkom. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat.

Arbeidsovereenkomst. We zoeken naar collega's die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. We gaan daarover graag met je in gesprek. Het aantal uren per week zal in overleg met je bepaald worden. Uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling.

 

Functie eisen

Ben jij:

 • Betrokken
 • Vakkundig
 • Toekomstgericht

En heb jij:

 • Een afgeronde beroepsgerichte MBO opleiding

En ben jij

 • Flexibel
 • Stressbestendig en
 • Creatief

Solliciteer dan!

Wij willen graag met je in gesprek om te kijken wat bij je past. Je kunt ook bellen voor meer informatie met Karin Braun, 088-7776000.

Wij vinden het belangrijk dat wat je gaat doen binnen Ambiq ook bij je past en dat je er blij van wordt. Wij denken graag met je mee welke module het beste bij je past. 

Inschaling

Deze functie is ingedeeld in FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg. 

Bijzonderheden

Ambiq in het kort
Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes:

 • Vraaggericht
 • Systeemgericht
 • Oplossingsgericht
 • Competentiegericht

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Karin Braun (clustermanager) tel.nr. 088 - 777 60 00
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 14-04-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 110042
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq