Pedagogisch Ondersteuner Doetinchem
Zozijn

Functieomschrijving

Ben jij een warme en enthousiaste persoonlijkheid die passie heeft voor kinderen bij wie ontwikkelen en leren niet vanzelf gaan? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Wij bieden op diverse scholen voor speciaal onderwijs in Doetinchem extra zorg en begeleiding in de klas aan kinderen met een intensieve zorg- en/of ondersteuningsvraag. We werken nauw samen met de Onderwijsspecialisten en SOTOG. Naast deze dienstverlening in en rond onderwijs, bieden wij ook gezinsondersteuning thuis en buitenschoolse opvang. Voor dit totaalpakket aan dienstverlening zijn wij op zoek naar een 

PEDAGOGISCH ONDERSTEUNER

Voor gemiddeld 15 uur per week (41,67%)

Mogen we ons even voorstellen?

Zozijn is er voor mensen met een beperking in Gelderland en Overijssel. We stellen ons ten doel dat elke cliënt de best passende ondersteuning krijgt. Dit doen we door uit te gaan van de kracht van de cliënt en zijn netwerk. Binnen de sector Kind & Jeugd bieden wij op diverse scholen voor speciaal onderwijs extra zorg en begeleiding in de klas aan kinderen met een intensieve zorg- en/of ondersteuningsvraag. 

Functie eisen

Wat ga je doen?

Je biedt een vertrouwde en veilige leeromgeving voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een intensieve zorg- en/of ondersteuningsvraag. Je ondersteunt de kinderen individueel op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je werkt nauw samen met de collega’s vanuit het onderwijs. Je bent alert op de signalen van het kind die van invloed zijn op de inhoud van het zorgplan en bespreekt dit met de coördinerend pedagogisch ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt daarnaast contacten met de ouders/verwanten van het kind. We werken vanuit het 24-uurs perspectief. Dat betekent dat je ook ingezet kan worden buiten kantoortijden en in schoolvakanties en één à twee weekenden per jaar oproepbaar bent voor het logeerhuis in Doetinchem.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3;
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg en affiniteit met kinderen/jeugdigen;
  • Je bent flexibel, creatief en betrokken;
  • Je kunt methodisch werken en je neemt initiatieven;
  • Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Inschaling

Dit bieden wij

  • een uitdagende baan binnen Kind & Jeugd;
  • een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • een salaris van maximaal € 2.766, - bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • wij stimuleren onze medewerkers om zichzelf te ontwikkelen. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Procedure

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Voor informatie kun je contact opnemen met Marleen Zonneveld (manager), tel. 06-13183674

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmorgen, 4 november 2020. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Anneriet Doetinchem
Postcode 7004HA
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 15
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Marleen Zonneveld 06 13183674
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 16-10-2020
Ingangsdatum 16-10-2020
Reageer voor 30-10-2020
Nummer 55435
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn