Pedagogisch ondersteuner Kind & Jeugd BSO Het Klokhuis
Zozijn

Pedagogisch ondersteuner Kind & Jeugd Het Klokhuis gemiddeld 12-18 uur per week

Ben jij een spontane, creatieve, betrouwbare Pedagogisch ondersteuner? Ben jij inzetbaar buiten schooltijden, in vakanties en op zaterdagen? Wil jij werken bij onze buitenschoolse opvang het Klokhuis in Wilp? Dan hebben wij voor jou de kans om te komen werken op ons prachtige landgoed. Wij zijn op zoek naar een Pedagogisch ondersteuner voor gemiddeld 12 of 18 uur per week.

Dit bieden wij:

 • Ons landgoed beschikt naast de buitenschoolse opvang onder anderen over woningen voor kind & jeugd, een school voor speciaal onderwijs, namelijk de Daniel de Brouwerschool, een orthopedagogisch kindercentrum en een logeerhuis. Wij zijn dus dé specialisten als het gaat om kind & jeugd met een beperking. Wij willen ze een veilige haven bieden, dit wil jij toch ook?
 • Vrije tijd en gezelligheid staat voorop bij het Klokhuis. De leeftijd van de kinderen en jongeren varieert Je biedt ondersteuning afgestemd op de leeftijd, interesse en mogelijkheden van het kind of de jongere. Het persoonlijke ondersteuningsplan van een kind of jongere vormt daarvoor de basis.
 • We bieden je kans om door te groeien. Zit jij namelijk in het laatste jaar van je opleiding die past bij Pedagogisch ondersteuner? Dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren. En wie weet is dit je 1e stap bij Kind & Jeugd bij Zozijn.
 • We bieden je een passend salaris van maximaal € 3.009,-  bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35 conform cao gehandicaptenzorg.
 • Ook ontvang je uiteraard je vakantiegeld van 8,0% een eindejaarsuitkering van 8,33%. Vanuit Zozijn bieden wij o.a. een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en een computerplan aan. Tevens kun je vrijblijvend online cursussen volgen via Goodhabitz. Ook hebben wij een opleidingscentrum in Voorst om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg bij voorkeur met kinderen en jongeren.
 • Bij voorkeur affiniteit met verzorgende taken in combinatie met intensieve gedragsvragen. (Een aantal van de kinderen en jongeren zijn niet zindelijk).
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
 • Flexibel, sociaal en communicatief en je kunt zowel samen als zelfstandig werken.
 • Methodisch werken is voor jou vanzelfsprekend. Net zoals een stabiele en stevige persoonlijkheid, want dat hoort immers bij het werken in de zorg.

 Wat ga je doen?

De buitenschoolse opvang het Klokhuis vindt plaats na schooltijden, op de zaterdagen en in de vakanties. Bij Klokhuis staat gezelligheid voorop en ga je dus alleen maar leuke activiteiten doen met de kinderen en de jongeren.

Denk hierbij aan een bezoekje aan onze kinderboerderij op het landgoed, knutselen, sporten op de woensdagmiddag. Vergeet op zaterdag niet je zwemkleding, want dan gaan we zwemmen! Dit kan ook allemaal op ons landgoed. Dit is toch fantastisch!

Daarnaast maken we gebruik van onze gezellige grote tuin, dit is één van de voordelen als je werkt op ons landgoed. Sommige kinderen mogen ook een rondje zelfstandig fietsen.

Hoe gaat jouw werkweek er nu uitzien?

Op reguliere schoolweken is ons Klokhuis geopend van maandag t/m donderdag van 15:00uur tot 18:00uur, behalve op de woensdag. Dan zijn we al open vanaf 12:00uur en gaat iedereen gezamenlijk lunchen met zijn of haar eigen broodtrommeltje van huis.

Het bijzondere aan onze buitenschoolse opvang is, dat we óók op de zaterdag zijn geopend van 8.30uur tot 17:00uur. 

Naast reguliere schoolweken, zijn we ook in de vakanties open. In de vakanties, zijn we ook open op de vrijdagen.

Waar ga je werken?

Kind & Jeugd

Kinderen en jongeren met ontwikkelvragen kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht. Dit doen we op en vanuit zes basislocaties. Eén van deze locaties is Kind & Jeugd Wilp, intensieve begeleiding Oost-Veluwe op landgoed de Lathmer.
Hier kunnen kinderen en jongeren wonen, is er gelegenheid tot logeren en buitenschoolse opvang. Er is een orthopedagogisch kindercentrum voor dagbehandeling.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Solliciteer direct!

Yes, je bent er nog. Heb jij interesse in deze functie als pedagogisch ondersteuner bij het Klokhuis in Wilp. Stuur dan je CV naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer”.

Wij nemen dan vervolgens binnen enkele werkdagen contact met je op. Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected] Wil jij een leuke-baan -garantie? Solliciteer vandaag nog!  

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas Wilp
Postcode 7384ED
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 07-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117656
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn