Pedagogisch sterke werkbegeleider met horeca ervaring
Pluryn

Jermain woont in Oosterbeek en gaat niet meer naar school. Hij weet niet wat hij wil. ‘Iets in de horeca’ lijkt hem wel leuk. Een opleiding bij het ROC is nog te hoog gegrepen. Dankzij het project Koken met Passie kan hij nu toch kennismaken met het vak. “Nu weet ik het zeker. Ik ga een horecadiploma halen!” 

Voor Koken met Passie, per 1 juni;

36 uur per week.

Waar doe jij het voor

De deelnemers aan Koken met Passie zijn jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen met een zeer grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zij wonen in een behandelgroep van Jan Pieter Heije of zelfstandig in de omliggende gemeentes. Door een (arbeids)beperking komen zij moeilijk aan betaald werk. Koken met Passie geeft deze jongeren de kans om waardevolle werkervaring op te doen. Onder leiding van jou als professionele werkbegeleider leren zij de kneepjes van het vak. Met als doel door te stromen naar een (begeleide) arbeidsplek bij een regulier bedrijf of gemotiveerd aan een horecaopleiding te beginnen.

 

Dit is jouw werkdag

Je begeleidt, ondersteunt en coacht de jongeren bij Koken met Passie op de werkvloer. Je zorgt voor het afstemmen en uitvoeren van de operationele werkzaamheden. De werkzaamheden in de keuken van Koken met Passie zijn heel divers. Jongeren voeren de voorbereidende werkzaamheden uit en gaan koken en bakken. Jij kijkt mee en geeft tips. Het verpakken en bezorgen van de maaltijden zijn ook onderdeel van het werk. En natuurlijk moet er onder jouw begeleiding worden afgewassen en schoongemaakt. De sfeer die mede door jou wordt gecreëerd is informeel, waardoor iedereen zich snel thuis en onderdeel van het team voelt. Tenslotte voer je ook bedrijfsmatige taken uit: je stelt offertes op en bent verantwoordelijk voor de facturatie.

Dit ben jij

Je bent pedagogisch sterk en je hebt affiniteit in het ondersteunen van kwetsbare jongeren. Jouw grenzen zijn ijzersterk: jij laat niet met je sollen. Je vindt het leuk om de jongeren het vak horeca te leren. Je bent pro-actief, meedenkend en ondernemend.

Dit heb jij

 • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding richting de (jeugd)zorg afgerond;
 • Je hebt bij voorkeur een relevante koksopleiding afgerond; 
 • Je bent in staat om leerdoelen van jongeren te ondersteunen; 
 • Het spreekt voor zich dat je representatief bent.

Dit is Pluryn

Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Locatie:

In de boerderij op het terrein van orthopedagogisch behandelcentrum Jan Pieter Heije is een professionele horecakeuken ingericht. Hier koken deelnemers bij Koken met Passie dagelijks verse gezonde maaltijden. Zij bezorgen de maaltijden bij inwoners van de omliggende gemeentes, die (tijdelijk) niet zelf kunnen koken. Maar ook uitgebreide lunches en feestelijke hapjes voor verschillende bedrijven, organisaties en particulieren verlaten met regelmaat de keuken.

Dit biedt Pluryn

 • Wij bieden je een leuke functie in een prettige werkomgeving; 
 • De functie van persoonlijk begeleider is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 40-45. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring ligt het salaris tussen €2.236,- en € 3.452,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur); 
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling conform genoemde cao; 
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen; 
 • In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Verlenging is mogelijk. 

Meer weten

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Maickel Dillisse, teammanager Participatie & IWIB via 06-13646410 of Rowie Hageman, planner via 06-18355354.
 • Andere vragen? Bel of WhatApp Judith Kramer, recruiter via 06-28823328.  
 • Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. 

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/pedagogisch-sterke-werkbegeleider-met-horeca-ervaring

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Arnhem JPH
Postcode 6862 BC
Stad Oosterbeek
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110692
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

an Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een complexe hulpvraag (6-23 jaar). Jan Pieter Heije biedt behandeling voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en jeugdigen jongeren met een stoornis(sen) binnen het autisme spectrum. Als kinderen jongeren en/of hun ouders/verzorgers vastlopen in hun ontwikkeling, helpt Jan Pieter Heije hen verder.

Meer over Pluryn