Peroonlijk begeleider met aanvulling teamcoordinator St.Maartensweg/Brinklaan
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER MET AANVULLING TEAMCOÖRDINATOR SINT MAARTENSWEG/BRINKLAAN

28 uur 

Voor Woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan in Epe zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider die ons team ook als teamcoördinator komt versterken. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan!

Wat ga je doen
In de rol van teamcoördinator ben je aanspreekpunt voor het team en de manager zorg. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen het team onderling verdeeld zijn. Je meldt knelpunten aan de manager zorg en je signaleert ontbrekende randvoorwaarden om als zelfregulerend team te functioneren.

Als persoonlijk begeleider sta je naast de cliënt en geef je advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Je bent verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het zorgplan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen.

Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team. 

Waar ga je werken?
Op de woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan wonen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek. De woonvorm bestaat uit twee naast elkaar liggende locaties. De twee woonvormen hebben een zeer diverse doelgroep in de leeftijd van 35 tot 65 jaar. De uitdaging binnen Sint Maartensweg/Brinklaan is te vinden in de verschillende zorgzwaartes van de cliënt en de daarbij behorende ontwikkelingsvraag van de cliënt. Aan de Sint Maartensweg wordt begeleid vanuit het appartement en op de Brinklaan staat het gezamenlijk wonen meer centraal. Als begeleider aan de Sint Maartensweg/Brinklaan ben je continu aan het schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen. 

Functie eisen

Wat breng je mee
Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding, je biedt rust en duidelijk naar cliënten, je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast:

 • heb je een mbo-diploma op niveau 4;
 • ben je de verbindende factor is tussen de manager zorg, de gedragsdeskundige, het team, de cliënten en hun netwerk en externe partijen;
 • heb je affiniteit met de doelgroep.
 • Heb je een flexibele werkinstelling en ben je bereid om volgens rooster te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden en slaap- en weekenddiensten.

Inschaling

Wat bieden we jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider met aanvulling teamcoördinator bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 2.381 en € 3.452 (FWG schaal 45), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een het verduurzamen van je woning of een fietsregeling;
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel naar Iris Haak of Inge Prins op 0578-676010.

Solliciteren
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-10.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.
Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 023-10
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 14-02-2023
Reageer voor 27-04-2023
Ingangsdatum 14-02-2023
Nummer 117817
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel