Personeelsadviseur
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Zorggroep Achterhoek werkt! Daar zorgen onze medewerkers voor, en wij zorgen graag voor onze medewerkers. Met name onze HR-afdeling draagt bij aan bij aan een vooruitstrevend personeelsbeleid. Bij Zorggroep Achterhoek is er altijd iets te doen. We zijn altijd in ontwikkeling en groeien. Zo zoeken onze HR-manager en Personeelsadviseur een collega ter uitbreiding van het team.
Onze HR-afdeling vindt het belangrijk dat medewerkers op hun plek zitten en dat er ruimte is voor hun ontwikkeling. Draai jij je hand hier niet voor om en ken jij de kneepjes van personeelszaken? Dan is dit echt iets voor jou: Personeelsadviseur bij Zorggroep Achterhoek! 

Wat ga je doen?
Als Personeelsadviseur bij Zorggroep Achterhoek heb je een heel breed takenpakket op zowel administratief, organisatorisch en inhoudelijk gebied. Je adviseert en ondersteunt de directie, de managers en medewerkers op het gebied van personeel en organisatie en je bent hiervoor operationeel verantwoordelijk. 

Breed takenpakket
We zoeken iemand die helder communiceert en die zich makkelijk door de verschillende lagen van de organisatie heen beweegt. Je bezit hiervoor een groot empathisch vermogen, maar verliest ook niet de zakelijke kant uit het oog. Jij weet hierin goed de balans te vinden. Je bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers als het gaat om vraagstukken op het gebied van personele aangelegenheden in de breedste zin van het woord. Zo voer je het ene moment een sollicitatiegesprek, geef je daarna verstrekkingen uit, plan je vervolgens beoordelingsgesprekken in, verwerk je personeelsmutaties, zorg je dat de dossiers op orde zijn en neem je daarna deel aan een project over opleiden van personeel. Geen dag is hetzelfde.  Vanuit jouw HR rol weet jij mensen te vinden en zij jou. Je speelt een ondernemende rol bij de uitvoering van primaire personeelsgerichte activiteiten, gericht op in-, door- en uitstroom van medewerkers en beheert actief en accuraat de administratieve processen. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van een correcte salarisadministratie. Tevens adviseer en draag je bij aan organisatie brede P&O projecten, zoals vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers. 

Meedenken
Naast je dagelijkse werkzaamheden draag je bij aan de uitvoering, ontwikkeling en vernieuwing van het personeels- en organisatiebeleid en adviseer en ondersteun je leidinggevenden proactief bij de uitvoering hiervan. Je ziet toe op een correcte naleving van de cao en het juiste gebruik van procedures en regelingen. Een belangrijk onderdeel van je takenpakket is het borgen en uitvoeren van het verzuim- en re-integratiebeleid en je verzorgt samen met jouw collega’s de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Je begeleidt arbeidsrechtelijke trajecten, zorgt voor adequate dossieropbouw en je adviseert over arbeidsrechtelijke kwesties en bij arbeidsconflicten. 

Kortom een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je jouw eigen verantwoordelijkheid neemt en dagelijks met alle facetten van HRM te maken hebt.  Ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Solliciteer dan snel, wij kijken er naar uit.    

Functie eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau richting HRM;
• Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van salarisadministratie en hebt hiervoor een opleiding PDL afgerond of bent bereid deze opleiding te volgen;
• Je hebt een aantal jaren werkervaring in een soortelijke functie;
• Je hebt ervaring met veel facetten van HRM, zoals werving en selectie, in- door en uitstroom, verzuim, ontwikkeling van personeel ;
• Je hebt een proactieve houding en bent daadkrachtig;
• Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan snel schakelen;
• Je bent sociaal en toegankelijk en kan je makkelijk aanpassen aan jouw gesprekspartner;
• Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht. 

Inschaling

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt deze functie ingeschaald in schaal 7 conform CAO Sociaal Werk.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 09-09-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 23-09-2021
Nummer 69147
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.