Personeelsassistent
ZGT

Functieomschrijving

Het team PSA vormt het fundament van de afdeling P&O en bestaat uit 20 medewerkers inclusief de manager. Ze werken in een ruime kantoortuin op locatie Hengelo. De PSA verzorgt het gehele administratieve proces rondom in-, door-, en uitstroom van medewerkers. Hierbij maken wij gebruik van Beaufort en Youforce.
Als personeelsassistent ben je het aanspreekpunt voor medewerkers, P&O-adviseurs en management. Vanuit jouw expertise beantwoord je vragen over de cao, en regelingen, stel je arbeidsovereenkomsten op, verwerk je de mutaties en beheer je de digitale personeelsdossiers. Jij bent het visitekaartje vanuit P&O voor onze medewerkers.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, op het gebied van HR of vergelijkbaar. Je hebt aantoonbare recente werkervaring op het gebied van personeelsadministratie. Het spreekt voor zich dat je ervaring hebt met digitaliseringssystemen, bij voorkeur Beaufort en Youforce. Je bent accuraat, goed in staat om zelfstandig te werken en een teamplayer.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.984,=(40-0) en maximaal € 2.937,= (40-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 december a.s.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-392
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ismael Aziem, telefoon 088 708 3519.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 18-11-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56046

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT