Persoonlijk begeleider - Enschede
Aveleijn

Wat ga je doen? 

Als persoonlijk begeleider bij de Hoesstee stel je in samenwerking met je collega's een ondersteuningsplan op voor iedere cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Dit ondersteuningsplan evalueer je regelmatig met de cliënt en stel je waar nodig bij. Je onderhoudt het contact met het netwerk van de cliënt. 

Waar ga je werken? 

De Hoesstee biedt begeleiding aan cliënten met verschillende indicaties en daar waar nodig ondersteunen we in de ADL. Elke bewoner bij de Hoestee beschikt over een eigen appartement. In de gezamenlijke woonkamer kan iedereen elkaar ontmoeten. De gemiddelde leeftijd van de bewoners is tussen de 55 en 75 jaar. 

Wie ben je? 

  • Jij bent 25 tot 32 uur per week inzetbaar (onregelmatige diensten);  
  • Jij bent in het bezit minimaal een agogisch niveau 4 diploma; 
  • Jij hebt ervaring als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg; 
  • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek. 

Wat mag je van Aveleijn verwachten? 

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou: 

  • Een baan voor 25 tot 32 uur per week; 
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
  • Salaris conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.332,- o.b.v. 36 uur); 
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Thea Polman - Fleur, locatiemanager, via [email protected]. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor onze vacaturenieuwsbrief

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Hoesstee in Enschede
Postcode 7544BA
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Thea Polman - Fleur, locatiemanager, via [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 26-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 11-06-2023
Nummer 120368
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn