Persoonlijk Begeleider - Schuilenburg Team C - Raalte
De Parabool

Functieomschrijving

Locatie Schuilenburg in Raalte-Noord is een woonomgeving voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Schuilenburg is het toonbeeld van wonen, zorgen en leven in de toekomst en is een samenwerkingsverband tussen de Zorggroep Raalte, Stichting Wira en De Parabool. De Parabool zorgt ervoor dat mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving en zich kunnen ontwikkelen. Team C ondersteunt cliënten met een verstandelijke beperking van verschillende leeftijden en met uiteenlopende begeleidingsvragen. De zelfredzaamheid varieert. We werken in een klein zelf organiserend team, dus veel vaste gezichten voor cliënten. Voor team C zoeken we vanwege ziekte voor de duur van minimaal een jaar een:

Persoonlijk Begeleider
Die een eigen rol weet te vervullen in een zelf organiserend team voor 24-30 uur

Hoe ga jij ons helpen?

 • Je levert een bijdrage aan de begeleiding en verzorging van cliënten in hun woonsituatie op grond van het individuele ondersteuningsplan.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het ondersteuningsplan.
 • Je werkt transparant en kunt reflecteren op eigen en andermans handelen om zo je eigen en gezamenlijke ontwikkeling te vergroten.
 • Je kunt werken in een zelf organiserend team, weet je taken en verantwoordelijkheden binnen het team op te pakken en in afstemming met collega’s zelfstandig uit te voeren.
 • Je richt je aandacht daarbij onder meer op terreinen: zelfredzaamheid, structuur bieden en persoonlijke verzorging.
 • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving en onderneemt waar nodig actie.
 • Je werkt zelfstandig en in teamverband, omdat je wisselend samen of alleen werkt met onregelmatige tijden tussen 06:45-22:00 uur. Ook in de weekenden. 

Wat neem je mee als persoon?

 • Je hebt een relevante zorgopleiding op MBO niveau 4 afgerond;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan als persoonlijk begeleider met volwassenen met een verstandelijke beperking;
 • Je hebt kennis van Autisme/ en of bekend met Geef me de 5
 • Je bent flexibel en kunt daadkrachtig op treden;
 • Bij voorkeur heb je een rijbewijs B.

Wat bieden we jou?

 • Een contract van 24-30 uur voor één jaar.
 • Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40, max. € 3.154,- bruto per maand bij een volledige werkweek).

Meer weten?
Neem contact op met de collega’s van Team C op Schuilenburg, bereikbaar via 0572 760106.

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van! Past deze baan bij jou, wacht dan niet en stuur je cv met een korte motivatiebrief voor uiterlijk 12 december 2022 in via de sollicitatiebutton.

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Schuilenburg Raalte
Postcode 8103 RB
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 27
Uren tot 27
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met de collega’s van Team C op Schuilenburg, bereikbaar via 0572-7660106.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 15-11-2022
Reageer voor 12-12-2022
Ingangsdatum 27-10-2022
Nummer 115010
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool