Persoonlijk Begeleider - Schuilenburg Wi-Ra Raalte
De Parabool

Functieomschrijving

Schuilenburg is hét toonbeeld van wonen, zorgen en leven van de toekomst. Op de eerste etage van Schuilenburg wonen 15 bewoners van de Wi-Ra in eigen appartementen. Wi-Ra staat voor Woon Initiatief Raalte, een wooninitiatief voor (jong)volwassenen met een stoornis binnen het Autistisch Spectrum (ASS en/of AD(H)D) met een lagere, normale of hogere begaafdheid. Het ‘zelfstandig wonen’ is een belangrijke fase in hun leven. De begeleiding wordt gegeven door medewerkers van De Parabool. Bij team Wi-Ra staat een gelijkwaardige, respectvolle bejegening centraal. De hulpvraag van de bewoner is het vertrekpunt. Team Wi-Ra zoekt een:

PERSOONLIJK BEGELEIDER Wi-Ra

Voor 20 tot 24 uur per week

Wat ga je doen?

 • Je begeleidt (jong)volwassen cliënten waarbij sprake is van een stoornis in het autistisch spectrum en comorbiditeiten. De cliënten hebben verschillende intelligentieniveaus; LVB tot hoogbegaafd.
 • Je ondersteunt cliënten volgens het ondersteuningsplan gericht op het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling binnen verschillende leefgebieden als, wonen, werken, beheer financiën, dag invulling, (sociale) contacten en persoonlijke verzorging.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het ondersteuningsplan en het afstemmen van de zorg met andere partijen. Hiervoor werk je nauw samen met het netwerk van de cliënt.
 • Je signaleert en rapporteert conform gemaakte afspraken.
 • Je werkt in onregelmatige diensten van 7.00 uur t/m 15.30 uur of van 15.00 t/m 23.00 uur en in de weekenden van 9.00 uur t/m 16.00 uur of van 15.30 uur t/m 23.00 uur.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante zorgopleiding op minimaal MBO niveau 4 afgerond.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring en affiniteit met mensen met een stoornis in het autistisch spectrum en/of AD(H)D binnen de GGZ.
 • Je werkt vraaggericht en outreachend. Je kunt goed luisteren en analyseren, doorvragen en de vraag achter de vraag achterhalen.
 • Je vindt het een uitdaging om in een zelf organiserend team te werken.
 • Je vindt het leuk om regelzaken met cliënten en voor het team op te pakken.
 • Je hebt kennis van PGB, WLZ, Beschermd wonen en WMO indicaties.
 • Onderhandelen en bemiddelen doe je van nature, hierdoor kun je goed omgaan met (dreigende) conflicten.
 • Je werkt transparant en kunt reflecteren op eigen en andermans handelen om zo je eigen en gezamenlijke ontwikkeling vergroten.

Wat bieden we je?

 • Een zelfstandige en veelzijdige functie voor 20 tot 24 uur per week, startend met een jaarcontract.
 • Een prettige werkgever. De Parabool is al jaren een organisatie waar cliënten en medewerkers het naar hun zin hebben;
 • Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 45, max. € 3452,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de websites van Schuilenburg, www.schuilenburgraalte.nl, De Parabool, www.deparabool.nl

Of bel naar Jantien Holsappel 06-86891743 of mail naar [email protected]   

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van! Lijkt dit je een leuke baan? Wacht dan niet en stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en cv via de sollicitatiebutton in de vacature op de website van De Parabool.

Voor deze vacature wordt tegelijk intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben medewerkers van de Parabool voorrang.

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Schuilenburg Wi-Ra Raalte
Postcode 8103 RB
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 22
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kijk voor meer informatie op de websites van Schuilenburg, www.schuilenburgraalte.nl, De Parabool, www.deparabool.nl Of bel naar Jantien Holsappel 06-86891743 of mail naar j.holsappel[email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 31-05-2022
Reageer voor 30-07-2022
Ingangsdatum 31-05-2022
Nummer 111328
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool