Persoonlijk begeleider, locatie Esdorp in Hengelo
Aveleijn

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging
én wil je graag werken op een woonlocatie in Hengelo?
Dan is dit je kans!

Voor het team op locatie Esdorp zijn wij op zoek naar een

Persoonlijk begeleider
(21 – 24 uur per week)

die betekenis geeft aan het leven van de cliënten.

Waar ga je werken?
Locatie Esdorp is een 24-uurs woonlocatie met 28 appartementen, twee inloopruimtes en op loopafstand van het centrum van Hengelo.
Er wonen volwassen cliënten van verschillende leeftijden, ieder met een eigen begeleidingsvraag. De cliënten hebben een (licht/matige) verstandelijke beperking en daarnaast bijkomende problematiek, zoals; gedragsproblemen, autisme, psychiatrische problematiek, lichte lichamelijke beperkingen.

Wij bieden zorg op maat, wat betekent dat er begeleiding, ondersteuning en verzorging geboden wordt. Het kunnen en aankunnen is leidend en de begeleiders ondersteunen en kijken naar de mogelijkheden en wensen van iedere cliënt. Eigen ontwikkeling en zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en zoveel mogelijk in stand gehouden. De begeleiding vindt voornamelijk plaats in het eigen appartement van de cliënt.

Jij en de cliënt
Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Gericht op wat haalbaar is en met oog voor de kwetsbaarheid van de cliënt. Samen met collega begeleider, de cliënt en verwanten geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal. Als persoonlijk begeleider leg je dit vast in het Ondersteuningsplan.

Jij en het team
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Functie eisen

Functieprofiel 

Om voor de functie persoonlijk begeleider in aanmerking te komen ben je in het bezit van een niv 4 diploma maatschappelijke zorg of vergelijkbaar agogisch. Je hebt ruime ervaring als persoonlijk begeleider in de gehandicapten zorg en hebt kennis van de eventuele bijbehorende (gedrags)problematiek. Je bent een persoon die stevig in zijn schoenen staat en om kan gaan met complexe problematiek.  

Inschaling

Organisatie en salaris 

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg.

De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154, - bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet en als je iemand aanbrengt (vanaf niveau 3), krijg je een aanbrengpremie toegekend.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast en wil je reageren?
Stuur ons dan jouw CV en motivatie via Zorgselect en wij nemen contact met je op!

We zien je reactie graag tegemoet.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlies Wijnen, manager, via [email protected]

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Esdorp in Hengelo
Postcode 7551 AM
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 21
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Marlies Wijnen, manager, via [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 118516
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn