Persoonlijk begeleider behandelgroep vroeghulpcentrum De Doggersbank
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER BEHANDELGROEP VROEGHULPCENTRUM DOGGERSBANK

21 uur

Voor de periode van april tot en met december 2023 zijn wij, ter vervanging van zwangerschapsverlof, op zoek naar een persoonlijk begeleider behandelgroep. Mochten toekomstige ontwikkelingen hier aanleiding toe geven, dan is er een mogelijkheid tot verlenging.

Wat ga je doen?
Je levert een bijdrage aan de behandeling van de kinderen. Je ondersteunt het kind met zijn naasten bij het formuleren van doelen en je bent verantwoordelijk voor de verwerking hiervan in het zorgplan. Je bewaakt de realisatie van de ondersteuningsbehoefte en doelen en stelt indien nodig de doelen bij. Je organiseert activiteiten en doet voorstellen voor nieuwe activiteitvormen. Tevens stimuleer en ondersteun je het kind tijdens de uitvoering van activiteiten. Je rapporteert, neemt deel aan interne besprekingen en je verricht teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

Waar ga je werken?
Binnen het team Vroeghulpcentrum De Doggersbank wordt begeleiding, ervaring en expertise geboden aan kinderen waarbij de ontwikkeling anders verloopt. Er wordt ook buitenschoolse opvang (BSO) geboden aan kinderen tot 5 jaar.

De buitenschoolse opvang is op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot ongeveer 18.00 uur.

Functie eisen

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren, biedt rust en duidelijkheid naar de kinderen, je bent in staat vanuit partnerschap (met ouders en betrokken netwerk) de dienstverlening op een professionele wijze in te richten en je inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een relevant hbo diploma en relevante werkervaring;
 • het vermogen om snel te schakelen en met daadkracht te handelen.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider behandelgroep bij De Passerel:

 • een salaris tussen € 2605,- en € 3640,- (schaal FWG 45, per 1 mei 2023) afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een het verduurzamen van je woning of een fietsregeling;
 • kinderen en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met Yvonne Slegers of met Corine Bar op 055-3561785.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Doe dit uiterlijk op 30 maart, daarna is de vacature gesloten. Het vacaturenummer is 023- 21.  

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 

Type Vacature
Intern nummer 023-21
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 15-03-2023
Nummer 118561
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel