Persoonlijk begeleider De Bleek Neede
Aveleijn

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning? Durf je daarin te vertrouwen op je eigen vakmanschap en je reflectie te delen met collega’s?

Ben je zowel voor de cliënt, je collega als jezelf ontwikkelingsgericht?

Dan willen wij jou graag ontmoeten!

 

Aveleijn zoekt een

 

persoonlijk begeleider

(30 - 32 uur)

die het team op locatie de Bleek in Neede komt versterken.

Jij en de cliënt
Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

Jij en het team
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

 

De locatie
De Bleek is een 24-uursvoorziening voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is er bij deze jong volwassenen sprake van (forse) gedragsproblematiek. De Bleek is o.a. de vervolg-locatie voor het Bernadettebos, maar ook de locatie voor jongeren die er aan toe zijn het ouderlijk huis te verlaten. Als 15/16 - jarige kan de jongere verhuizen naar de Bleek om zich daar verder te ontwikkelen, eerst in een groepsomgeving, om daarna door te stromen naar een appartement.

Functie eisen

Je hebt:

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch) of niveau 5, eventueel aangevuld met specifieke bijscholing;
  • Je hebt ervaring met de doelgroep jeugdigen c.q. jongvolwassenen, waarbij je aantoonbare affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking;
  • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren.

Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt:

  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding;
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus.

Inschaling

We bieden:

  • Ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en taken;
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving (Aveleijn hoort bij het lijstje van Effectory “Beste werkgevers”! https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/);
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 2.807,-) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Bijzonderheden

De procedure

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk te Vruchte (manager), telefoon 06 - 55710469.

Je sollicitatie, voorzien van CV, kun je tot 23 april 2019 insturen via Zorgselect.

De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Intern solliciteren heeft geen gevolgen voor een arbeidsovereenkomst die reeds voor onbepaalde tijd is afgegeven; omzetting naar bepaalde tijd is niet aan de orde.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, De Bleek in Neede
Postcode 7161AB
Stad Neede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 30
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Henk te Vruchte (manager), telefoon 06 - 55710469
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 11-04-2019
Reageer voor 23-04-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 45091
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn