Persoonlijk Begeleider
Cosis

Vind jij het belangrijk dat de ouder wordende cliënt ook een mooie oude dag beleefd? Het team van de Hilde heeft ruimte voor een Persoonlijk Begeleider op de zorggroep voor ouderen met gedragsproblematiek. Ga jij deze uitdaging aan? Reageer dan op deze vacature.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Woonvoorziening de Hilde in Klazienaveen heeft 25 woonplekken voor mensen met een verstandelijk en lichamelijke beperking. Deze woonplekken zijn opgedeeld in 4 groepen; een jongeren(structuur)groep, een groep met 5 cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook een ggz zorgvraag hebben en 2 ouderen verzorgingsgroepen. Iedere cliënt heeft zijn eigen zorgvraag en zorgbehoefte en daarom werken wij met een op maat gemaakt zorgplan.

Persoonlijk Begeleider De Hilde

Dit ben jij

Jij bent een persoonlijk begeleider met veel kwaliteiten die je wilt blijven ontwikkelen. Je deelt jouw kennis en ervaring over de ouder wordende cliënt met het nieuwe team. Naast jouw ervaring en kennis ben je niet bang om het voortouw te nemen in het team en weet ze mee te nemen en te motiveren. Ook in de zorg rondom de cliënt toon jij initiatief, bevraagt en informeert het netwerk van de cliënt, om zo de juiste zorg te kunnen bieden. Jouw ja is een ja en jou nee is een nee, dit is erg belangrijk voor onze cliënten die veel structuur nodig hebben. Je observeert en signaleert en probeert ongewenst gedrag te voorkomen, maar loopt hier ook niet voor weg, doordat je de frustraties van de client begrijpt. Je helpt mee met de ondersteuning van de ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) taken. Je staat open voor veranderingen en maakt tijd voor persoonlijke aandacht voor de cliënt. Verder breng je een gezonde dosis humor mee in het team.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten. Er is een wakkere wacht aanwezig op de locatie?
 • Kennis van de Ouder wordende Cliënt of bent bereid je deze eigen te maken.
 • In het bezit bent van een rijbewijs en auto. (Locatie is lastig te bereiken met openbaar vervoer vooral als je een vroege dienst of in het weekend moet werken).

Zorg jij voor de dagelijkse structuur voor onze ouder wordende cliënt

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.457,- en maximaal € 3.332,- volgens FWG 40 van cao-gehandicaptenzorg (per 1 mei 2023)(op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider op de Hilde in Klazienaveen? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 3 april 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Arjan Post, teamcoördinator op telefoonnummer 06 227 237 96. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Arjan neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters: We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2023-2777
Organisatie Cosis
Locatie De Hilde
Postcode 7891 RZ
Stad Klazienaveen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 17-03-2023
Reageer voor 03-04-2023
Nummer 118663

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis