Persoonlijk Begeleider Intensieve Zorg - Schoonvelde
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Schoonvelde is op zoek naar een ervaren Persoonlijk Begeleider Intensieve Zorg, die het team naar een hoger niveau kan trekken voor 24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

We zoeken een ervaren persoonlijk begeleider, die een kartrekker kan zijn. Initiatief neemt en de samenwerking zoekt om het team naar een hoger niveau te krijgen. Je hebt een positieve houding en toont vakmanschap en professionaliteit. De toegewezen client coördineer je zorgvuldig en je informeert je collega's over het begeleidingsproces. Je kan feedback ontvangen en geven en zorgt voor een goede samenwerking met de cliënt, het cliëntsysteem en betrokken zorgverleners. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent met een gezonde dosis humor.

Over de locatie: Op de begane grond van locatie Schoonvelde wonen 12 cliënten met een ernstige verstandelijke en meervoudige beperking (EMB). Door de veelal meervoudig (complexe) handicaps, leveren wij gespecialiseerde en complexe zorg zowel fysiek als op medisch gebied. Er wordt gewerkt volgens methodiek Vlaskamp. Via dit ondersteuningsprogramma wordt er gekeken naar de individuele wensen en behoeftes van de cliënt, om vanuit dit uitgangspunt ondersteuning te kunnen bieden, waarbij signaleren en nabijheid centraal staan.

Wat vragen we van je

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
 • Meerder jaren werkervaring met de doelgroep EMB.
 • Flexibele instelling in verband met dag-, avond- en weekenddiensten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's persoonlijk begeleider minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- volgens FWG 45 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor donderdag 11 augustus 2022. De gesprekken vinden plaatst op 26 juli tussen 11.00 en 16.00 uur aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Annelie Hulzebosch, teamcoördinator op telefoonnummer 06 236 966 30. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2492
Organisatie Cosis
Locatie Schoonvelde
Postcode 7909AK
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 08-07-2022
Reageer voor 11-08-2022
Nummer 112401

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis