Persoonlijk Begeleider Kind Jeugd en Gezin
Cosis

Wil jij werken met kinderen met een beperking op het Expertisecentrum, Kind Jeugd en Gezin (KJG) in Hoogeveen. Hou jij van afwisseling en uitdaging? Solliciteer dan als Persoonlijk Begeleider en ondervindt zelf dat geen dag hetzelfde is.

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Wanneer je hulp nodig hebt bij het opvoeden van je kind met een verstandelijke, meervoudige en- of psychische beperking en hiervoor extra specialistische zorg en aandacht nodig hebt, dan bieden wij van het Expertisecentrum Hoogeveen onze begeleiding- ondersteuning aan. Dit doen wij door een team deskundigen dat vanuit hun zorghart klaar staat om de kinderen te helpen met hun ontwikkeling en groei, maar ook de ouders begeleiden en ondersteunen met hun zorgvraag. Wij zijn een team dat goed op elkaar is ingespeeld en aan een half woord genoeg heeft, we zijn er voor elkaar als het niet gaat zoals het zou moeten gaan. We staan voor open, geborgen en gezelligheid en er wordt ook heel wat afgelachen.

Persoonlijk Begeleider Expertisecentrum Hoogeveen

Dit ben jij

Jij bent een ervaren persoonlijk begeleider die laagdrempelig is naar de kinderen en hun ouders. Communicatief ben je sterk wat je ook nodig hebt in de gesprekken die je voert met ouders en de diverse behandelaren die binnen het expertisecentrum werken. Je houdt van een uitdaging en die ga je iedere dag opnieuw weer aan, omdat je niet weet hoe de dag zal verlopen. Je weet hoe je een begeleidingsplan moet opstellen en neemt de regie zodat het de uitvoering hiervan goed verloopt, indien nodig pas je het aan. Jouw oplettendheid en gevoel zorgt ervoor dat je vroegtijdig in kunt grijpen als je ziet dat een kind zich niet begrepen voelt en voorkomt zo escalatie. Aan het eind van een dynamische dag ga je met een goed gevoel naar huis.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 4.
 • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling.
 • Kennis van de Triple C methodiek of bent bereid deze je eigen te maken.

Zie jij de mogelijkheden in plaats van de beperking?

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- volgens FWG 40 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider bij Kind Jeugd en Gezin in Hoogeveen? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor woensdag 29 maart 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Karlijn Dopp, teamcoördinator op telefoonnummer 06 139 490 49, zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Dan neemt Karlijn zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters: 
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2023-2758
Organisatie Cosis
Locatie Expertisecentrum Hoogeveen
Postcode 7905 CA
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 07-03-2023
Reageer voor 29-03-2023
Nummer 118385

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis