Persoonlijk begeleider / studentbegeleider Beekbergen, Het Hietveld
Pluryn

Wil jij zowel werken als persoonlijk begeleider op een groep maar ook coachen en begeleiden van collega’s in opleiding. Dan is dit de ideale vacature! 

Wat doe jij als Persoonlijk begeleider leerafdeling bij Het Hietveld in Beekbergen?

Samen met de bewoners creëren jullie een fijn woonklimaat met aandacht voor ieder individu en voor elkaar. Ze hebben jou nodig om structuur en duidelijkheid te bieden waardoor zij zich begrepen, veilig en geborgen voelen.  Ze hebben nodig dat je ze echt ziet, dat je de-escalerend werkt en dat je flexibel inspeelt op stemmingen en gedragingen. De onrust die onbedoeld toch ontstaat, maakt dat fysieke en verbale agressie een onderdeel kan zijn van je werkzaamheden. In de rol van Studentbegeleider ben je verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding van de collega’s in opleiding op de werkvloer en het creëren van een optimale leeromgeving. Je coacht met de handen op de rug en laat, waar mogelijk, het werk los om het over te laten aan de leerling. Je betrekt het team bij het leerproces, houdt overzicht en informeert alle betrokkenen door middel van heldere verslaglegging.

Hier herken jij jezelf in als Persoonlijk begeleider leerafdeling bij Het Hietveld Beekbergen

  • Jij ziet de mooie kanten van de LVB+ bewoners van Het Hietveld en je geniet van iedere kleine stap vooruit;
  • Jouw begeleiding stimuleert ze het beste in zichzelf naar boven te halen. Je wilt met hen samenwerken aan een zo zelfstandig mogelijk bestaan binnen de woning die je zo huiselijk mogelijk wilt maken;
  • Ook de begeleiders in opleiding kunnen bij jou terecht voor hulp en advies. Door jouw coaching en de ontwikkel- /leergesprekken die jullie samen voeren, zie je ze uitgroeien tot zelfstandige en zelfverzekerde Hietveld collega’s;
  • Anders denken, anders doen: binnen een uitdagende, vriendelijke en open woon-/leef- en leerplek;
  • Jij wordt enthousiast van het idee dat je mag meewerken aan de verdere opbouw en vormgeving van de leerafdeling binnen het Hietveld.

Locatie en Doelgroep

Het Hietveld ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek. In verband met de spanningsopbouw van de cliënten is er binnen de woning voortdurend aandacht voor structuur en regelmaat. De begeleiding is gericht op het vergroten van de participatie. Ook het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid, omgang met anderen en psychosociaal functioneren behoren hierbij.

Dit ontvang jij als Persoonlijk begeleider leerafdeling

  • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt; 
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent; 
  • Een salaris volgens CAO gehandicaptenzorg voor de functie van begeleider (schaal 40) persoonlijk begeleider (schaal 45)tussen de € 2236,- en € 3452,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Trainingen en opleidingen tijdens je hele Pluryn-carrière;
  • Daarbij komt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd).

Enthousiast? 

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op! 

Neem contact op met Sanne Burgers-de Lange, recruiter, via [email protected] of via 06-23734865. 

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. 

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider/Werkbegeleider
Opleidingsadviseur/Trainer
Publicatiedatum 24-10-2022
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 24-10-2022
Nummer 114911

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn