Persoonlijk begeleider MVG
's Heeren Loo Oost-Nederland

Waar ga je werken?
Als begeleider ga je werken op ons mooie en groene woonzorgpark in Apeldoorn. We bieden hier begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Voor onze cliënten die binnen de intensive care locaties wonen, zijn we op zoek naar betrokken en enthousiaste begeleiders. Op deze locatie wonen 6 cliënten. Je bied hier wonen en dagbesteding gecombineerd aan. Daardoor werken we altijd in lange diensten. Je werkt altijd samen met een andere collega.

Binnen ons woonzorgpark hebben we verschillende intensive care locaties. Samen met jou kijken we op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

In dit filmpje geven we je een korte indruk van wat het werken met werken deze doelgroep inhoudt.

Wie ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Dat houdt in dat elke cliënt een eigen ondersteuningsvraag heeft. Als begeleider kijk je dus keer op keer wat de cliënt van je nodig heeft. In onze begeleiding gebruiken we de methode Triple-c. We werken daarnaast samen in de driehoek; verwant, cliënt en professional. Op die manier kunnen we de beste zorg voor de cliënt bieden.
De cliënten hebben een complexe zorgvraag. Ze hebben moeite met het verwerken van prikkels en kunnen soms een situaties niet overzien. Jij bent hier alert op en pikt de (kleine) signalen op waaruit een cliënt laat zien dat hij of zij ondersteuning nodig heeft. Je staat naast de cliënt, biedt veiligheid en structuur en je ziet altijd de mens achter het gedrag.

Hoe ga je helpen?
Binnen onze intensive care locaties bieden we begeleiding aan 6 cliënten. We bieden wonen en dagbesteding gecombineerd aan. Samen met de cliëntgroep gaan we naar de dagbestedingslocatie op het park. We kijken altijd wat de cliënt aankan en proberen op deze manier worden de overgangsmomenten voor cliënten beperkt. Met jouw kennis en expertise ben je nauw betrokken bij het opstellen van een zorgplan. Met elkaar vinden we zo de beste manier om de zorg te bieden die nodig is. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk, daarom krijg je voldoende tijd en ruimte om hier mee bezig te zijn.

Aan de slag als persoonlijk begeleider
In de rol van persoonlijk begeleider coördineer je de zorg voor de cliënten en heb je veel overleg met verschillende disciplines. Jij stelt in samenspraak met de cliënt, verwanten en de gedragswetenschapper doelen op en zorgt ervoor dat deze worden behaald. Je coacht hierbij je team en bent het aanspreekpunt voor collega's en verwanten. Zo creëer je een stabiele situatie waarin de cliënt zich kan ontwikkelen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij
 • Een contract als begeleider wat we graag overleg met jou af stemmen zodat het voor jou passend is.
 • Een gevarieerde werkplek, met leuke uitdagingen en mooie ervaringen.
 • Maandelijks een aantal uur om in te zetten voor je professionele ontwikkeling.
 • Veel ondersteuning en borging van de triple c methodiek. (Dmv Training, teamoverleggen, triple C app en ontwikkeluren)
 • Een brutosalaris conform de  CAO Gehandicaptenzorg  voor begeleider van minimaal € 2236,- en maximaal € 3154,- (FWG 40) fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. 
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen. 
 • Jaarlijks extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase), naast jouw wettelijke vakantie-uren. Door deze PBL-uren is het mogelijk om werk en privé goed te combineren.  
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz. 
Dit ben jij
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-3 of 4 niveau afgerond. 
 • Je hebt affiniteit met begeleiden (eventueel ook verzorgen)
 • Je hebt kennis van de methodieken Triple C, werken in de driehoek en samen houvast of bent bereid deze kennis op te doen.  
Wil je meer weten?
Omdat deze vacature voor begeleider MVG breed is opgezet, solliciteer je nog niet direct op een specifieke woning. Wij gaan graag met je in gesprek om de juiste match te maken, gebaseerd op jouw wensen en kwaliteiten. Laat je gegevens achter Een brief en cv uploaden hoeft niet. Heb je vragen? Bel of app met onze recruiters Bram Spanjersbergen 06 - 51 72 52 20 of Pamela de Man 06 - 12 80 44 09

Kennismaken
We gaan graag samen met jou in gesprek over de verschillen en de mogelijkheden op onze woningen. En samen met jou bespreken we welke locatie het beste past bij jouw wensen en talenten. Hiervoor kun vrijblijvend een kennismakingswandelig inplannen of een telefonische kennismaking. Daarnaast ben je ook elke maandag tussen 11 uur en 14 uur welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Meer info daarover vind je hier

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 12-04-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119284

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland