Persoonlijk begeleider NAH Meestersstraat Doetinchem
Zozijn

Ben jij flexibel, zorgzaam en heb jij echte aandacht voor de cliënten? Wij zoeken per 1 april een:

Persoonlijk begeleider NAH (uren in overleg)

Wat ga je doen?
Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het ondersteuningsplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit deze plannen. Zo nodig organiseer je in samenspraak met de teamondersteuner themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen.

Je biedt ondersteuning en begeleiding aan volwassenen met een niet aangeboren hersenletsel in de woon-/ leefsituatie; de begeleiding en ondersteuning is gericht op het handhaven en/of bevorderen van het sociaal/ emotionele/ maatschappelijke leven van de cliënten. Bij de sector NAH Op Pad doen we dit met gebruikmaking van de methodiek “Hooi op je vork”.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij
Zozijn-Op Pad is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met NAH. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen cliënten met een soortgelijke ondersteuningsvraag. De Meestersstraat in Doetinchem is zo'n woning. Meestersstraat wonen biedt ondersteuning aan volwassenen met NAH.

De locatie Meestersstraat bevindt zich nabij het centrum van Doetinchem in een rustige woonwijk. Het complex bestaat uit vierentwintig appartementen. Zestien van deze appartementen zijn verbonden aan Meestersstraat wonen. Er wordt wonen met begeleiding in de nabijheid en ADL zorg geboden. Er zijn 2 huiskamers waar cliënten gebruik van kunnen maken. Hier worden ook gezamenlijke maaltijden en koffiemomenten aangeboden. Er wordt een 24-uurs ondersteuning geboden, wat betekent dat er `s nachts ook begeleiding aanwezig is (slaapdienst).

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. Liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning kunnen we alleen bieden vanuit een dialoog; dit is onze grondhouding. Dialoog is samenspraak: je luistert naar elkaar en wisselt met elkaar van gedachten. Je sluit aan bij het denken en voelen van de ander. Daarbij maakt het niet uit wie die ander is: cliënt, verwant, vrijwilliger, collega , leidinggevende of een relatie van Zozijn.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep NAH en ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie.
 • Je hebt een oplettende en alerte houding, en bent o.a. alert op de signalen van cliënten
 • Indien nodig ben je in staat te bemiddelen tussen cliënten en anderen
 • Je bent stimulerend en motiverend ten aanzien van de cliënt
 • Je bent flexibel, klantgericht, sociaal en communicatief vaardig
 • Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren
 • Je kunt je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je kunt goed je eigen grenzen bewaken en je kunt goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Een baan die bestaat uit veel afwisseling en dankbaarheid.
 • Een salaris van maximaal € 3452,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (FWG 45, cao gehandicaptenzorg).
 • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar, bij voorkeur vanaf 1 april (anders is de startdatum in overleg). Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort bij gebleken geschiktheid tot de mogelijkheden. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling.  
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk. Als we de geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

In het kader van de vergewisplicht vragen we tevens om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Vacature
Intern nummer NAH
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - wonen Meesterstraat Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Bernadet van Dijk, teamondersteuner NAH, tel. 06-11764685
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 31-01-2023
Reageer voor 01-04-2023
Ingangsdatum 31-01-2023
Nummer 117401
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn