Persoonlijk begeleider ouderen LVB
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Wil je voor me zorgen, maar tegelijkertijd ervoor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelfstandig kan blijven? Kan je helpen om een ontspannen sfeer te creëren, zodat ik kan genieten van het moment?

Waar ga je werken?
Als persoonlijk begeleider ga je aan de slag op een van onze plekken in Voorst. Daar wonen 7 oudere cliënten (64-84 jaar) in hun eigen appartementen. We hebben ook een gemeenschappelijke ruimte waar we elkaar ontmoeten met een kop koffie en waar iedereen welkom is. We bieden 24/7 zorg, en het nachtteam neemt de nachtdiensten voor hun rekening. Je werkt samen met een team van ervaren begeleiders, waarbij we het belangrijk vinden om te focussen op de zelfstandigheid van de cliënt.

Deze plek is verbonden met een woonzorgcentrum en heeft een bruisende rol in het dorp.

Wie ga je helpen?
Bij de begeleiding en verzorging van deze geweldige groep oudere individuen met een lichte tot matige verstandelijke beperking staat positiviteit centraal. We richten ons op de krachten, talenten en vaardigheden van elke cliënt, en streven naar het behoud van hun zelfstandigheid. Als er zich uitdagingen voordoen, gaan we creatief op zoek naar nieuwe manieren en mogelijkheden. Geen enkele zorgvraag is hetzelfde, wat deze groep zo boeiend maakt. Samen kijken we naar wat er nodig is om deze cliënten te laten genieten van hun oude dag. 

Hoe ga je helpen?
Door te investeren in je cliënten zie je als persoonlijk begeleider waar en wat er nodig is om iedereen een zelfstandige en gelukkige oude dag te geven. Samen met je team verlies je nooit de behoeften van de cliënt uit het oog en creëer je een woonomgeving vol vertrouwen en warmte. Je biedt ondersteuning bij het behouden en vergroten van hun zelfstandigheid, met respect voor hun specifieke behoeften en mogelijkheden. Samen met de cliënt stel je een zorgplan op en je werkt nauw samen met andere professionals, zowel binnen als buiten ons team. 

Dit bieden wij
 • Een contract voor 28 uur als persoonlijk begeleider voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie de CAO gehandicaptenzorg).
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.457,- en maximaal € 3.332,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de gezondheids- of welzijnszorg op niveau 4 (Bijv. MMZ, SPW, Verpleegkunde)
 • Ben je een ervaren begeleider met een niveau 3 opleidingsachtergrond en zou je graag doorgroeien, dan moedigen we je zeker aan te solliciteren!
 • Je hebt kennis en ervaring in het begeleiden en verzorgen van de ouder wordende cliënten en hun specifieke ondersteuningsvragen.
 • Je bent sociaal sterk, je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent geduldig en stressbestendig.
 • Je kunt improviseren en bent ondernemend
Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze vacature en/ of het werken bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. Je bent welkom om een kennismakingsafspraak in onze agenda's te plannen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Je kunt hier een belafspraak inplannen. Je mag natuurlijk je ook je contact gegevens achterlaten dan nemen wij contact met je op.

Je mag ook contact opnemen met Ruth Koopman, manager zorg, via telefoonnummer 06-51134457 of met Bram Spanjersberg, recruitment, via telefoonnummer 06 – 51 72 52 20

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Begeleider wonen
Publicatiedatum 25-05-2023
Reageer voor 09-06-2023
Nummer 120336

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland