Persoonlijk Begeleider Wonen / Balkenhof 3 / 30,6u
Elver

Wat ga je doen?

De 7 bewoners binnen Balkenhof 3 hebben een uiteenlopende zorgvraag. Hierin staat zowel verzorging als begeleiding centraal. We werken veel met de LACCS methode en streven naar een zo gewoon mogelijk leven. Hierbij pas je de zorg en begeleiding aan op de behoefte van de bewoner.

De leeftijd van onze bewoners varieert tussen de 34 en de 87 jaar. Er wonen 3 vrouwen en 4 mannen. Wij zijn een gevarieerde groep met EVB en EMVB bewoners. Een gedeelte van de bewoners gaan naar de dagbesteding en een deel bieden wij thuis een passende daginvulling.
Dit zorgt ervoor dat wij een aantrekkelijk diensten patroon kunnen bieden. De diensten variëren tussen de 6 en 8 uurs diensten. En wij zijn samen verantwoordelijk voor dag- avond- weekenddiensten.

Waarom hier werken?
Balkenhof 3 is een enthousiast en stabiel team waar je vrij bent om jezelf te ontwikkelen en te leren. Wij zijn een ruimdenkend, zelfstandig werkend team, waar kwaliteitszorg voorop staat. We hebben nauw en goed contact met wettelijk vertegenwoordigers. Bij ons staat het 'gewoon leven' voorop. Wij koken regelmatig met de bewoners, gaan er op uit zowel binnen als buiten het terrein met de bus of met de fiets. Voor de bewoners en het team vinden wij het belangrijk dat je sfeer, gezelligheid en humor meeneemt.

Wat ga je doen?
Als Persoonlijk Begeleider ben jij de belangenbehartiger van een aantal bewoners en coördineer je de zorgverlening om hen heen. Jij stelt het zorgplan voor de bewoner op aan de hand van functionele aanwijzingen van meerdere disciplines, contacten met wettelijke vertegenwoordigers of verwanten en bevindingen van collega's in je team. Je bewaakt de uitvoering van de gemaakte afspraken en koppelt dit tijdig terug naar je collega's. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en zorgplanbesprekingen.

Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Wij werken vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's afstemt, bijvoorbeeld over de invulling van de dag. Waarbij vrijwilligers ook een belangrijke rol spelen.

Wat vragen wij van jou?
 • Het is van belang dat je in het bezit van een rijbewijs bent, omdat wij met de bewoners op pad gaan. Daarnaast is het prettig als je bus kan rijden.
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • We verwachten dat je zelfstandig kan werken, beslissingen durft te nemen en stevig in je schoenen staat.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep EMVB.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 30,6 uur per week.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Persoonlijk Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Balkenhof 3 via Balkenhof3@elver.nl of 0314 696933.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Balkenhof 3
0314696933
balkenhof3@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 17-11-2021
Reageer voor 08-01-2022
Nummer 72915

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver