Persoonlijk Begeleiders, team Kalverweidendijk in Dinxperlo, 20-28 uur per week
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De Lichtenvoorde ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Cliënten bij De Lichtenvoorde maken deel uit van de samenleving. Onze zorg en dienstverlening is er op gericht dat ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben. En dat ze, waar dat mogelijk is, eigen verantwoordelijkheid nemen.

Voor het team “Kalverweidendijk” en meer specifiek voor het “Achterhuis”, zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste en gemotiveerde

Persoonlijk Begeleiders
bij voorkeur met verpleegkundige achtergrond
(20-28 uur per week)

 

Locatie Kalverweidendijk
De Kalverweidendijk te Dinxperlo is een mooie 24-uurs woonlocatie voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Op deze locatie wonen 16 cliënten met diverse zorgvragen als epilepsie, ASS, ADHD, Prader Willie, EMVB. De leeftijd van de cliënten varieert van 16 tot 45 jaar. Er is sprake van 24-uurs zorg, er wordt gewerkt met vroege diensten, late diensten en slaapdiensten. Iedere cliënt heeft zijn eigen leefruimte/appartement. De 12 cliënten wonen in 2 subgroepen met ieder een gezamenlijke ruimte. Hiernaast wonen er 4 cliënten in een eigen appartement op de boven locatie.
Binnen het Achterhuis wonen 6 cliënten met een ernstige meervoudige beperking.

Op de Kalverweidendijk is een grote diversiteit aan begeleidings- en hulpvragen. Dat maakt het werken afwisselend en uitdagend om te anticiperen op de verschillende manieren van bejegenen.

Wat ga je doen?

 • Je draagt zorg voor de vaststelling, evaluatie en bijstelling van de zorgplannen en de individuele begeleidingsplannen van cliënt(en). Je ziet toe op uitvoering van de gemaakte afspraken in het zorgplan.
 • Je bent aanspreekpunt voor cliënten en hun verwanten.
 • Je onderhoudt het contact met derden, die betrokken zijn bij dienstverlening aan de cliënt of tot diens netwerk behoren;
 • Je informeert teamleden door middel van mondelinge en schriftelijke overdracht, over zaken betreffende cliënten.
 • Je voert teamtaken uit.
 • Je handelt adequaat in afwijkende situaties.

Wat bieden wij jou?

 • Een fijne en collegiale werksfeer op een gezellige locatie!
 • Een baan met genoeg  uitdaging bij een innovatieve organisatie die volop in beweging is.
 • Veel ruimte voor zelfsturing, eigen ontwikkeling en scholing.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap.
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 40; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat we verder nog van jou verwachten

 • Je hebt een afgeronde, zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO-4 niveau (MMZ, verpleegkunde), eventueel aangevuld met specifieke (bij)scholing.
 • Je hebt een basishouding die uitgaat van aandacht, zorg, respect en interesse.
 • Je bezit een ruime mate van kennis en ervaring in het werken met cliënten met een verstandelijke en lichamelijke beperking en bijkomende problematiek.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met mensen met autisme.
 • Je bent een collega die vakkennis op peil houdt, ondernemend en vernieuwend is en methodisch werken.
 • Je verricht handelingen in het kader van de BIG wetgeving.
 • Je bezit de volgende persoonlijkheidskenmerken: zorggericht, flexibel, daadkrachtig, humor, team-player, proactief en integer.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Els Schipper, zorgteammanager. Zij  is telefonisch bereikbaar op nummer (06) 82 52 30 46.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet!

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 56084 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

De vacature staat open totdat wij 2 geschikte kandidaten hebben gevonden.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, Team Kalverweidendijk in Dinxperlo
Postcode 7091RN
Stad Dinxperlo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Els Schipper
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 19-11-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 08-12-2020
Nummer 56084
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij De Lichtenvoorde is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij De Lichtenvoorde.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over De Lichtenvoorde