Persoonlijk Begeleider (Man / Turks sprekend)
Zorg-Advies Twente

Functieomschrijving

Vanuit een cliëntgerichte benadering ondersteun en begeleid je cliënten individueel bij hun dagelijkse bezigheden. Je coacht  en helpt de cliënt bij het bereiken van zijn/haar doelen zoals gesteld in het zorgplan. Gezien de doelgroep is het van belang dat je structuur en herkenbaarheid biedt en inspeelt op wisselende stemmingen en gedragingen. De doelgroep waarmee gewerkt gaat worden bestaat voornamelijk uit Turks sprekende cliënten waardoor het van belang is dat de taal beheerst wordt. In de functie van persoonlijk begeleider zul je in contact komen met cliënten met verschillende problematiek.

In eerste instantie wordt een flex contract geboden, er is echter de mogelijkheid tot uitbreiding van uren.

Functie eisen

Als persoonlijk begeleider beschik je over een relevante beroepsopleiding op Mbo-niveau 3 (SPW) of anderzins relevant. Je hebt ervaring met de doelgroep en bent in staat vanuit een open houding de principes van zelfregie vorm te geven. Je staat stevig in je schoenen, hebt de nodige levenservaring en weet waar je sterktes en zwaktes liggen. Je bent een coachend maar zo nodig ook directief begeleider, die creatief zoekt naar oplossingen. Je kunt uitstekend zelfstandig functioneren én samen in en team werken aan ontwikkeling. Je bent bedreven in rapportages schrijven en plannen opstellen. Je spreekt zowel de Nederlandse als de Turkse taal.

Inschaling

Een uitdagende functie binnen Zorg-Advies Twente. Jouw functie valt binnen de cao Verpleeg, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam en Jeugdgezondheidszorg, salaris afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere flexibiliteit, reiskosten, goede pensioenregeling, vakantiegeld en 13e maand conform genoemde cao.

Bijzonderheden

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Auto van de zaak
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Extra vakantiedagen
  • Flexibele werkuren
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Telefoonplan
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Werk vanuit huis 

Type Werkplein
Organisatie Zorg-Advies Twente
Locatie Zorg-Advies Twente
Postcode 7531 AC
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 01-11-2022
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 38628
Doorsturen Bekijk PDF

Zorg-Advies Twente

Zorg-Advies Twente heeft 2 afdelingen namelijk Thuiszorg Oost en Intensief begeleid wonen. Zorg-Advies Twente afdeling Thuiszorg Oost is een zorginstelling voor iedereen ongeacht jong of oud, samen of alleen. Het streven is een oprechte zorgverlening na bij de cliënt, waarbij professionaliteit, kwaltiteit en maatschappelijk betrokkenheid onze ondernemingsprincipes zijn. Onze cliënten staan altijd centraal. Wij spelen in op de zorgbehoeften van onze cliënten, door het samenstellen van individuele zorgpakketten, welke op maat worden gesteld. Binnen onze instelling stichting Zorg-Advies Twente is er tevens begeleid wonen mogelijk, het is voor jongeren vanaf 18 jaar welke bekend zijn met grondslag psychiatrie, verstandelijk of slachtoffer van mensenhandel. Vanaf 01-01-2016 hebben wij weer het project slachtoffers van mensenhandel opgepakt. Het doel van begeleid wonen is om deze doelgroep tussen een periode van 12 tot 18 maanden te bevorderen op het gebied van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Naast onze zorgverlening bieden we ook administratieve dienstverlening. Ideaal voor beginnende ondernemers, die met van alles en nog wat te maken krijgen. De fiscus, de BTW, de aangifte, de facturen en de incasso. Ook geven wij ondersteuning op het gebied van juridische dienstverlening zoals bezwaarschriften UWV/CIZ, Wet schuldsanering natuurlijke personen ( WSNP ) en overige juridische zaken. Een doel binnen de organisatie is om de kwaliteit van de zorg hoog in het vandaal te houden. Dit wordt onderhouden door de implementatie van de Harmonisatie Kwaliteitssysteem Zorg (HKZ), welke in 2012 is behaald door Zorg-Advies Twente, te evalueren en te ontwikkelen. Hierbij wordt er jaarlijks toezicht en controle uitgevoerd door een gecertificeerde externe-auditor vanuit TUV.

Meer over Zorg-Advies Twente