Persoonlijk ondersteuner Oldenburg A
Baalderborg Groep

Word jij onze nieuwe persoonlijk ondersteuner?

Waar ga je werken
Jouw toewijding is bijzonder. Jij biedt onze cliënten een fijn thuis, geborgenheid, structuur, stabiliteit en perspectief. Je begeleidt en verzorgt daar waar de hulpvraag van de cliënt ligt. Dat is per cliënt verschillend want geen mens is immers hetzelfde. Wij kijken naar wat onze cliënten aankunnen en op basis hiervan proberen we zelfredzaamheid, maar ook keuzes die horen bij iedere dag en het leven, te vergroten. Ieder op zijn eigen niveau en eigen manier. Het werken met deze doelgroep vraagt van jou dat je kunt zorgen, begeleiden en kunt schakelen in begeleidingsstijlen. De verschillende leeftijden (30-80 jaar) maakt het werken met deze doelgroep dynamisch. De sociaal-emotionele leeftijd is laag wat vraagt om sturing op onderlinge interacties van cliënten. Je komt met bijna alle facetten van de gehandicaptenzorg in aanraking en dat maakt deze doelgroep uitdagend en leerzaam!

Wat ga je doen
Als persoonlijk ondersteuner vervul je een onmisbare rol in de ondersteuning van onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en bijstellen van het zorgplan voor de cliënt. Je coacht jouw collega-teamleden in de uitvoering van het zorgplan. Je coördineert de zorg rondom de aan jou toegewezen cliënten en bent aanspreekpunt voor ouders/ vertegenwoordiger en het multidisciplinair team.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-4 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Persoonlijk ondersteuner. Je staat stevig in je schoenen, toont initiatief en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Wat hebben we jou te bieden
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.154,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten 
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers. Mocht er een geschikte kandidaat zijn dan sluit de vacature.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met de contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de knop 'Solliciteren'.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Oldenburg te Hardenberg
Postcode 7772 CG
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Joke Bril: 06 24649290
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-10-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115387

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep