Persoonlijk Ondersteuner
Frion

Functieomschrijving

Heb jij een groot hart voor jeugd en sta je stevig in je schoenen? Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Op deze locatie kom je te werken
De Yrtebelt is een bijzondere doelgroep waar 12 kinderen/jongeren wonen met een verstandelijk beperking  en daarbij komende complexe gedragsproblemen.

Binnen Kind en Jeugd ben je vooral bezig met zorgen dat jongeren zich kunnen ontwikkelen en ze de wereld leren ervaren en ontdekken. Daarnaast is het belangrijk dat de kinderen ook ervaren, kind te mogen / kunnen zijn. Het ontwikkelen neemt naast opvoeden en opgroeien een belangrijke plek in. Dit omdat jongeren zich in een levensfase bevinden waar ze sterk in ontwikkeling zijn. Ook zorg je dat jongeren in een veilige omgeving opgroeien, waarin het belangrijk is dat de ze leren vanuit hun mogelijkheden.

Hoe ziet de rol van Persoonlijk Ondersteuner er uit?
Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de Persoonlijk Ondersteuner die wij zoeken. Jouw hart ligt bij het ondersteunen en begeleiden van kinderen en jongeren met een complexe problematiek en een licht verstandelijke beperking,

In samenwerking met de begeleiders en betreffende cliënt stel je de individuele plannen en ontwikkelingsdoelen op, onderhoud je contact met het netwerk, en geef je uitvoering aan de gemaakte afspraken in het plan. Je kunt je inleven in de belevingswereld van de cliënt en weet persoonlijke stabiliteit en veiligheid te bieden zodat cliënten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je ondersteunt het leven van de cliënten dan ook op een persoonlijke, respectvolle en kwalitatieve manier. Binnen de ondersteuning ben je in staat oplossingsgericht te werken.

Functie eisen

 • Je staat stevig in je schoenen, kunt kaders scheppen voor de cliënt en binnen deze kaders ruimte geven. Je hebt een enthousiaste en positieve houding, je kunt methodisch en oplossingsgericht werken.
 • Je weet de rust te bewaren in hectische omstandigheden en anticipeert correct op complexe onverwachte situaties.
 • Je bent SJK geregistreerd of bereid om je SKJ te registreren.
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op HBO niveau afgerond waarmee je de mogelijkheid hebt om je SKJ te registreren (kijk voor de voorwaarde op nl)
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 45;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Heb je vragen over de procedure?
Neem dan contact op met Annemieke Waardenburg (Werving & Selectie) op 06- 82 43 17 24 of via awaardenburg@frionzorg.nl

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Paulien Smid (Persoonlijk Ondersteuner) via psmid@frionzorg.nl

Ben je geïnteresseerd?
Daar zijn we blij mee! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button.

 Direct solliciteren op deze functie

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Van Yrtebelt
Postcode 8014NM
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 30-03-2021
Reageer voor 18-04-2021
Ingangsdatum 30-03-2021
Nummer 62748
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion