Planner Flexbureau
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Ben je op zoek naar uitdaging en heb jij oog voor kwaliteit en resultaat? Onderscheid jij je door vindingrijkheid en samenwerkingsgerichtheid? Ben jij een organisatietalent die graag doorpuzzelt als het lastig wordt?"

Waar ga je werken?
‘s Heeren Loo Apeldoorn biedt ondersteuning aan ruim 1.100 mensen met een verstandelijke beperking. Op woonzorgpark Groot Schuylenburg en de buitenlocaties kunnen zij voor alle vormen van ondersteuning bij ons terecht. Denk aan wonen en dagbesteding. Om deze ondersteuning op een goede manier te kunnen bieden werken hier 1.700 collega's.

Je wordt onderdeel van een organisatie die volop in ontwikkeling is. 's Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We kijken naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Hoe ga je helpen?
Als planner bij het flexbureau ben je druk in de weer met de planning en inzet van flexbegeleiders. Dit zijn collega’s die op een aantal verschillende groepen van 's Heeren Loo werken. Je staat in nauw contact met deze collega’s waardoor jij de juiste doelgroep met deze collega weet de matchen.

In de regio Apeldoorn ga je samenwerken met meer dan 60 flexbegeleiders, 3 flexplanners, 5 planners en 2 intermediairs. Samen ben je verantwoordelijk voor alle roostering van je 1500 collega’s.

Laten we eerlijk zijn, ook hier merk je dat er op de groepen een krappe bezetting is en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. We zijn op zoek naar een collega die samen met ons daar zijn/haar tanden in wil zetten. De krapte geeft jou juist de drive om door te pakken en te zoeken naar operationele of strategische mogelijkheden. Je laat je niet uit het veld slaan door hectiek en complexe planningsvraagstukken.

Naast het contact met de flexbegeleiders, planners en managers zorg je ervoor dat de contractuele veranderingen voor de flexbegeleiders worden verwerkt. Daarnaast signaleer je samen met de planner en intermediair tekorten en knelpunten in de bezetting.

Dit bieden wij
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.605,- tot maximaal € 3.640 (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en ervaring.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen. 
 • Vakantietoeslag van 8% in mei. 
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december. 
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.  
 • 57 uur balansuren per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.  
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties. 
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz. 
We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
 • Een collega die 24 uur of meer beschikbaar is.
 • Je hebt een mbo werk- en denkniveau, niveau 4
 • Je hebt ervaring op het gebied van roosterplanningen met planningsprogramma SDB-Planning en kennis van de cao Gehandicaptenzorg.
 • Je wil ook bereikbare weekenddiensten werken, eens keer per 10 weken (van 08:00 uur tot 11:00 uur).
 • Je bent duidelijk in je manier van communiceren.
 • Een spontane collega die houdt van hard werken en gezelligheid.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met jou maken! Heel graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief en na jouw sollicitatie nemen wij snel contact met jou op.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je het beste contact opnemen met Nienke Nieboer intermediar van het Plan- en Flexbureau via 06 - 83 02 19 49 of bel of app met recruitment: Bram Spanjersberg via 06 – 51 72 52 20

Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.  

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 120153

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland