Planner Thuisbegeleiding Enschede, Oldenzaal, Dinkelland
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij bijdragen aan het verhogen van werkplezier?
 • Heb je kennis van thuisbegeleiding en de werkzaamheden van onze thuisbegeleiders?
 • Neem jij de verantwoordelijkheid voor een optimale formatie en personele bezetting?

Dan zoeken we jou!

Als planner binnen Carintreggeland heb jij een veelomvattende, uitdagende en verantwoordelijke baan. Je realiseert een tijdige en kwalitatieve match tussen cliënten en medewerkers. Dit doe je voor medewerkers van de Thuisbegeleiding van Carintreggeland en je zorgt hier voor een zo optimaal mogelijke basisplanning, rekening houdend met kaders als de CAO en ATW. Maar je houdt hierbij ook rekening met bijvoorbeeld de plus- en minuren en de verlofstuwmeren. Het proces van indicatie tot facturering is jou niet vreemd. Je weet de diverse belangen te behartigen en bent je bewust van de neutrale positie die je vervult als planner. Uitdagingen en hiaten in de planning voorzie jij tijdig én je lost deze op.

Deze functie is erg goed te combineren met een uitvoerende baan binnen de Thuisbegeleiding.

Energie krijg jij van het switchen tussen ad-hoc roostervraagstukken en het vooruitkijken naar toekomstige capaciteitsbehoefte. Je weet welke stappen te ondernemen als er vacatureruimte ontstaat en ook re-integrerende medewerkers weet jij optimaal in te zetten in de planningen. Dit doe je in samenwerking met jouw consulent en collega planners. Je werkt zelfstandig, maar weet tevens gebruik te maken van de kennis en ervaring van jouw collega planners, alsmede het delen van jouw eigen kennis en ervaring met anderen, door bijvoorbeeld te participeren in werkgroepen of projecten.

Over de kansen, mogelijkheden en verbeteringen die er binnen Carintreggeland mogelijk zijn op het gebied van plannen en roosteren, heb jij meer dan genoeg ideeën. Je staat te popelen om hier jouw steentje aan bij te dragen!

Wie ben jij

 • Jij bent analytisch sterk
 • Je werkt reeds binnen de Thuisbegeleiding (pré)/ wilt een combinatiebaan tussen uitvoerende werkzaamheden in de Thuisbegeleiding en planner óf je hebt ervaring als planner
 • Je bezit de vaardigheden om digitaal te werken
 • Je wilt je graag ontwikkelingen
 • Je bent oplossingsgericht
 • Je weet flexibel om te gaan met veranderingen
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent een optimist in hart en nieren!

Je vindt bij ons

 • Een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als planner
 • Een functie voor 12 uur per week
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor je collega's en de zorg
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 45 maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland

 Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 29-03-2023
Reageer voor 29-04-2023
Nummer 118378

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland