Praktijkondersteuner-Somatiek /Praktijkverpleegkundige Hengelo GLd
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Wegens vertrek van één van onze praktijkondersteuners zijn wij vanaf 1 januari 2021 op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega!

De organisatie

Huisartsenpraktijk ’t Zand te Hengelo Gld. is een goed georganiseerde, gezellige en NHG-geaccrediteerde praktijk en biedt zorg aan ca. 3500 patiënten. Ons hechte team bestaat uit twee praktijkhouders, een vaste waarnemer, vier assistentes en drie praktijkondersteuners. Begin 2021 verhuizen we naar een gloednieuw gezondheidscentrum waarin we nóg meer een multidisciplinaire samenwerking nastreven.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn daarom op zoek naar een gediplomeerde allround Praktijkondersteuner voor 20 uur per week. Je werkdagen zijn in overleg. Je verleent op basis van vastgestelde protocollen doelgerichte (gedelegeerde) zorg aan patiënten met (risicofactoren voor) chronische ziekten op het gebied van CVRM, Astma/COPD, Diabetes en de Ouderenzorg. Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de spreekuren en overlegt waar nodig met de desbetreffende huisartsen. Je bent opmerkzaam en ziet wat de patiënten nodig hebben, je toont initiatieven, durft die proactief te delen binnen het team en ondersteunt de huisartsen. Je neemt je vak serieus en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. de somatische zorg.

Functie eisen

  • Een gediplomeerde POH-Somatiek of BIG geregistreerde praktijkverpleegkundige
  • Met ervaring in een huisartsenpraktijk in een soortgelijk takenpakket, in ieder geval de behandeling van patiënten met COPD/Astma.
  • Kennis van richtlijnen binnen de huisartsenzorg m.b.t. DM, CVRM en astma/COPD
  • Dat jij op een energieke en collegiale wijze weet bij te dragen aan de verdere ontwikkelingen binnen de chronische zorg
  • Dat jij bereid bent waar nodig aanvullende opleidingen te volgen
  • Dat jij beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en communicatievaardigheden
  • Dat jij een teamspeler en organisatorisch sterk en flexibel bent in denken en doen

Inschaling

Wij bieden

Een dienstverband voor de periode van één jaar met intentie tot verlenging. Toekomstige uitbreiding van uren behoort tot de mogelijkheden. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt nader overeengekomen. Wij bieden een enthousiast, innovatief en betrokken team in een levendige praktijk in de dorpskern van Hengelo Gld.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en acht je jezelf geschikt, solliciteer dan vóór 26 november 2020 en gebruik de button Solliciteren. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 30 november 2020 vanaf 16:00u

Nadere informatie

Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met praktijkmanager Laura van Vlijmen, tel.: 06 3388 6984 of via mail; laura@poelz.nl

Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Huisartsenpraktijk 't Zand
Postcode 7255 XC
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Praktijkmanager Laura van Vlijmen, tel.: 06 3388 6984 of via mail; laura@poelz.nl
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 04-11-2020
Ingangsdatum 1 januari 2021
Reageer voor 26-11-2020
Nummer 55818
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel