Praktijkmanager Huisartsenpraktijken Hengelo Gld. en Keijenborg
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Zoek jij een interessante, uitdagende functie voor drie separate huisartsenpraktijken voor ca. 18 uur per week?
Waar nieuwe ideeën écht worden gerealiseerd en korte overleglijnen zijn?
Waar jij jouw expertise inbrengt om de praktijken te laten groeien?
En waar jij je bijdrage kan leveren aan onze strategische missie om de inwoners van Hengelo Gld. en Keijenborg vitaal en gezond te laten zijn met aandacht voor positieve gezondheid?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Onze drie huisartspraktijken bieden samen zorg aan ongeveer 9000 inwoners in de omgeving van Hengelo Gld. en Keijenborg. De praktijken zijn zelfstandig in hun dagelijkse bedrijfsvoering, maar vertegenwoordigen gezamenlijk de Hagro Hengelo Gld.-Keijenborg. Huisartsenpraktijk ’t Zand en huisartspraktijk Het Raadhuis zijn sinds de opening in februari 2021 gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum De Eik te midden van het dorpscentrum van Hengelo Gld. Huisartsenpraktijk ter Horst is gevestigd in het centrum van het naastgelegen dorp Keijenborg. De praktijken zijn NHG geaccrediteerd en zijn daarnaast een opleidingspraktijk voor doktersassistenten. We zijn aangesloten bij de regionale zorggroep HZOIJ.

Functie eisen

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager houd je je bezig met niet-medisch inhoudelijke processen binnen onze praktijken. Je bent met diverse operationele & management gerelateerde taken bezig en je levert een belangrijke bijdrage aan het kwaliteitsbeleid van de praktijken. Ook houd je je bezig met personeelszaken, (financiële) administratie, ICT, facilitaire zaken en ben je dé centrale figuur in de samenwerking binnen de praktijken maar ook binnen gezondheidscentrum De Eik én met externe organisaties.

Je hebt er plezier in om de praktijkorganisatie in goede banen te leiden, waardoor je alle zorgprofessionals in staat stelt efficiëntie, kwalitatief goede en klantgerichte zorg te leveren. In onze praktijken vervul je een belangrijke rol in het tot uitvoering brengen van het uitgestippelde beleid. Je bent vaak uitvoerend bezig maar ook aansturend en/of strategisch.

We zoeken

  • Iemand met een afgeronde HBO-managementopleiding, eventueel aangevuld met een opleiding tot Praktijkmanager Huisartsenzorg
  • Je hebt affiniteit met de (eerstelijns) gezondheidszorg
  • Je bent pragmatisch ingesteld, behulpzaam, flexibel, communicatief sterk
  • Ervaring in de huisartsenzorg is een (grote) pré

Inschaling

Ons aanbod

  • Een afwisselende rol in moderne, vooruitstrevende omgevingen met een ervaren team binnen drie afzonderlijke huisartsenpraktijken
  • Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met intentie tot verlenging of een ZZP-overeenkomst
  • Ingangsdatum 1 juli 2022, werkdagen en tijden in overleg
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens cao Huisartsenzorg (Schaal 8 – Praktijkmanager B) met inschaling naar kennis en ervaring.

Bijzonderheden

Interesse?

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Solliciteer dan direct met onderstaande button of stuur jouw motivatiebrief en CV vóór 26 mei naar [email protected]  t.a.v. praktijkhoudende huisartsen mevrouw G. Steeneveld (Het Raadhuis) en S.M. Janssen en P.A.A. Gerritsen (’t Zand) en dhr. H. ter Horst.

Voor meer informatie neem je contact op met praktijkmanager Laura van Vlijmen, via 06 3388 6984.

Meer informatie over onze praktijken is te vinden op https://gzcdeeik.nl/   en https://huisartskeijenborg.praktijkinfo.nl/  

Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Gezondheidscentrum De Eik
Postcode 7255 BM
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 25-04-2022
Reageer voor 26-05-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 110356
Doorsturen Bekijk PDF