Praktijkondersteuner somatiek praktijk Den Papendiek in Groenlo
Hoog

Functieomschrijving

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) zoekt voor Huisartsenpraktijk Den Papendiek te Groenlo een

Gediplomeerd Praktijkondersteuner Somatiek

18 uur per week

Wat worden jouw werkzaamheden?

Huisartsenpraktijk Den Papendiek is een HOED met drie praktijkhoudend huisartsen en een waarnemend huisarts. Je bent werkzaam als praktijkondersteuner Somatiek samen met een collega.

De praktijk heeft verder zeven doktersassistentes, drie praktijkondersteuners GGZ/jeugdGGZ een praktijkondersteuner ouderenzorg, een HAGRO-manager en een interieurverzorgster.

Je verleent op basis van vastgestelde protocollen doelgerichte (gedelegeerde) zorg aan patiënten met chronische ziekten op het gebied van COPD, DM en CVRM. Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de spreekuren en overlegt waar nodig met de desbetreffende huisarts.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot praktijkondersteuner afgerond en je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan als allround praktijkondersteuner. Je bezit over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt zelfstandig binnen jouw functie en hebt hierin een duidelijke visie. Deze bespreek je daar waar nodig met de betreffende huisarts. Je werkt planmatig en gestructureerd.

Je bent opmerkzaam en ziet wat de patiënten nodig hebben, je toont initiatieven, durft die proactief te delen binnen het team en ondersteunt de huisartsen. Je volgt de laatste ontwikkelingen m.b.t. de somatische zorg.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zelfstandige allround POH-functie in een huisartspraktijk met enthousiaste collega’s. Er wordt gewerkt met Medicom en Caresharing en de praktijk is NHG geaccrediteerd.

Je komt in dienst van HOOG en wordt gedetacheerd bij genoemde praktijk. Het betreft een dienstverband voor één jaar met perspectieven voor verlenging bij wederzijdse tevredenheid.   De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.863,- en maximaal  € 3.764,- bij een fulltime dienstverband (schaal 7).

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met mevrouw Carine Dam (HAGRO-manager) te bereiken op telefoonnummer 06-47998338. Wij zien jouw schriftelijke sollicitatie met actuele CV graag tegemoet voor 1 juli a.s. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, e-mail: hrm@hoogzorg.nl onder vermelding van ‘Vacature POH Den Papendiek’. De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 12 juli a.s. vanaf 16:00 uur.

Type Vacature
Organisatie Hoog
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Carine Dam (HAGRO-manager) 06-47998338
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 06-06-2019
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 46390
Doorsturen Bekijk PDF

Hoog

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over Hoog