Projectleider / Bouw / 32 tot 36 uur
Elver

Wat ga je doen?

Ben jij een allround projectleider die energie krijgt van het realiseren van vastgoedprojecten? Ben jij een gedreven bouwprofessional met organisatietalent? Werk je graag samen met collega's op kantoor en in de zorg, maar gaat het contacten onderhouden met aannemers, adviseurs en andere partners je ook goed af? Wij zoeken een ervaren en resultaatgerichte bouwkundig projectleider nieuwbouw, onderhoud én renovatie.

Werken in de zorg betekent dat jij een steentje bijdraagt om cliënten die bij Elver wonen een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis te geven. Een thuis waar het prettig wonen is. Ook de werkruimte voor collega's en cliënten wordt niet vergeten. Kies jij met overtuiging voor werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoeringsfase van een aantal projecten. Je projecten variëren van nieuwbouw, onderhoud tot renovatie. Tijdens de uitvoering ben je een belangrijke spil in de communicatie met interne en externe stakeholders. Je rapporteert periodiek over de aspecten: financiën, tijd, informatie en kwaliteit. In de voorbereidingsfase lever je een belangrijke bijdrage aan de beoordeling van het keuringsplan en de technische werkomschrijving. Je draagt zorg voor (technisch-)administratieve handelingen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het professionaliseren van contract- en financieel management.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt hbo werk- en denkniveau en een afgeronde bouwkundige opleiding. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met projectmatig werken. Je beschikt over minimaal 5 jaar recente werkervaring een soortgelijke functie. Kennis van een MJOP is een pré. Je neemt verantwoordelijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?
 • Je gaat aan de slag binnen een dynamische en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en leuke collega's.
 • De projectleider ontvangt leiding van de controller. Wanneer je gaat werken bij Elver weet jij dat je vanuit jouw vakgebied een bijdrage levert om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen in een zo plezierig mogelijk leven. Betekenisvol werk wat veel voldoening geeft.
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd tussen de 32 en 36 uur per week. Jij geeft aan waar je voorkeur naar uitgaat.
 • Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden, zodat je werk en privé optimaal in balans kunt houden.
 • Je ontvangt een Chromebook van Elver om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, deze mag je ook privé gebruiken.
 • Een bruto salaris conform de cao gehandicaptenzorg in functiegroep 55 van minimaal €2.938,- en maximaal €4.304,- per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Jij bent in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
 • En tot slot kunnen je fiscaal aantrekkelijk gebruik maken van onze pc- en fietsregeling.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou!

Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Jacqueline Hunting, manager support via 06-20345156 of Arnold Roelofs, waarnemend Bestuurder via 06-22956467.

Je hebt tot donderdag 25 augustus 2022 de tijd om te reageren op deze vacature, reageer direct via de knop 'solliciteren'. De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 30 augustus 2022.

Meer info
Jacqueline Hunting - 06-20345156
Arnold Roelofs - 06-22956467

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 20-07-2022
Reageer voor 25-08-2022
Nummer 112715

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver